Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24aug/091

Smockey vangt een houtduif

Maandag 24 Augustus
Vanmorgen al op tijd opgestaan, de werklui zouden er rond 9 uur zijn en Johannes moest weer naar Amsterdam.

De werklui zijn heel de morgen bezig geweest om de trap kaal te maken, veel stof en herrie en afval. In de middag kwamen ze terug om de strips vast te plaatsen, dat scheelt morgen weer paar uur werk. Het ziet er nu echt niet uit!

Ondertussen deed ik wat op internet en belde wat mensen, maar was zo klaar met bel lijstje men nam niet op, kreeg voicemail of ze bellen terug omdat ze het eerst moeten opzoeken, nou prima dat was makkelijk dus.

Speelde bingo en duim dat ik morgen mijn naam lees, de Wii gaat  naar San toe!  Dus even duimen mensen want de win kans is blijkbaar klein.

Smockey is volwassen en ik ben me lam geschrokken, ik stond met een van de werklui te praten toen Smockey binnen kwam met een grote duif die hij heel lief aan mij gaf, tja katten brengen hun prooi thuis erg fijn want de duif vloog meteen in het rond en lande op de kast, gelukkig kon de man hem voor me pakken en liet hem buiten los, hij was niet gewond en vloog meteen weg. De duif was eerder aan het badderen in onze waterloop en tja het was een kwestie van tijd dat Smockey een keer sneller zou zijn en dat was vandaag dus.

Smockey kan een heel eind springen en is super snel en dat heeft hij nu bewezen met zijn eerste volwassen vogel, de grote houtduif.
Goed na de schrik weer verder met de dagelijkse dingen, dieren verzorgen en huisje doen.

Johannes was redelijk op tijd thuis en samen lekker gegeten en wat tv gekeken en nu is de avond om tijd voor bed.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. 😆 Die Smockey toch, ach het is het instinct van het beestje, maar lijkt me wel even schrikken zo’n grote houtduif in je huis, De mijne had laatst een jonge mus, zo zielig, en hij maar trots miauwen, ja je maakt het ze toch niet duidelijk dat het niet mag, succes met het winnen van de WII, ik hoop voor jou en San dat jouw naam er tussen staat en succes met de trap, ik lees het hier wel hoe het gaat


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.