Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22aug/091

Twil op bezoek

Vrijdag 21 Augustus
Vanmorgen vroeg op Sjoerd kwam en dat was weer gezellig, nog even en dan is hij weer tijdje afwezig.
Nadat Sjoerd klaar was zijn we naar de AH gegaan boodschappen doen, het was al stukken minder warm gelukkig.
We aten een lekkere lunch en verzorgden de dieren, het gaat allemaal goed hoor met de dieren weer wat eieren gevonden bij de Luipaaardgekko en de katten groeien goed, Gizmo & Kuifje zijn inmiddels 3.2 kilo.
We hebben onze serie even gekeken en lekker relaxed gedaan in de middag kwam Twil en we hebben even in de tuin gezeten, maar te fris met de wind en bewolking.
Ik heb lekker een Nacho ovenschotel gemaakt en een verse salade met fetta kaas en stokbrood erbij was echt lekker en gezond ook nog.
In de avond hebben we samen naar de film Finding Nemo gekeken en later de making off end at was erg leuk, mooi en gezellig.
Ik ben nog even in het forum gaan rommelen terwijl Twil en Johannes gezellig over van alles en nog wat zaten te kletsen ik luisterde en kletste hier en daar mee.......en voor we het wisten was het al na 3 uur en dus lagen we hier pas om half 4 op bed.......moet een keer kunnen toch?

Zaterdag 22 Augustus
In de avond een grote meid in de ochtend ook en tussen 9 en half 10 warn we allemaal al weer uit bed, Twil als eerste en ik als laatste.
Lekker aan de koffie en rustig de dag begonnen en toen gingen Twil en ik met de Wii-Fit aan de gang en dat ging heel goed en heel gezellig.
De post bracht een doos vol met het schoonmaak middel BlueWonder ik mag het buzzen, lekker daar heb ik wel zin in.
Nog een late lunch genoten en samen stuk Eneco tour gezien en eind van de middag hebben we Twil naar station gebracht.
Twil bedankt voor de gezelligheid het was erg gezellig en we spreken elkaar snel weer.
Wij aten het avond eten, keken wat tv en ik speelde weer bingo op site van de Sponsor loterij, daar zit ook een chat bij in en mijn hemel wat een puinhoop is het daar.
Men denkt je te kunnen verplichten om elke bingo gefeliciteerd te tikken en als je wint elke keer dank je wel en meer van dat soort dingen, ik hou helemaal niet van dat chat gedoe en doe het dus ook niet, dat was voor hun gisteren een aanleiding om even over mij te chatten en op een nivo dat je echt dacht ik zit in een ruimte vol pubers met teveel alcohol op ofzo.
Nou ja het is duidelijk dat er dus veel mensen ook komen voor sociale contacten end at is mij best hoor maar ik heb ze genoeg en heb gewoon de tijd niet om heel de dag lap te lopen tikken in een chatbox.
Ik heb tijdje mee zitten lezen en uiteindelijk heb ik me maar in de discussie gemengd en laat ik heir dan nogmaals zeggen ik ben niet verplicht om te chatten en doe het dus ook niet al ik geen zin of tijd heb.
Al het gezeur zegt meer over die mensen zelf dan over mij en ooit zullen ze dat wel begrijpen of niet, ook hun probleem maar ik blijf lekker spelen zolang ik dat wil.
Zo nu is het alweer laat of zal ik zeggen vroeg ik duik mijn bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Zo nachtbrakers 😉 fijn dat jullie zo een leuk weekend hadden! Gezellig dat Twil er was en fijn dat het met de dieren zo goed gaat!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.