Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20aug/091

Infuus en veel te warm

Donderdag 20 Augustus
Vanmorgen vroeg op het is weer tijd voor infuus, wat is de tijd omgevlogen want het is al weer 3 weken geleden dat ik infuus had.
Jop was mooi vroeg en prikken ging in een keer goed, we hebben gezellig bij gekletst filmpjes van zijn vakantie bekeken, toen we net een film opgezet hadden ging de bel de monteur voor de lift en die was zo weer klaar.
Weer ging de bel de postbode, mooi het katten spul is binnen en de lampen voor de reptielen ook, maar ja als je dat samen in een te grote doos verstuurt dan maak je kans dat een doos vol katten eten van een paar kilo wel de kleine lampjes plat walst end at is dus gebeurt, helaas hopelijk vergoede ze me die wel want 1 lampje voor de reptiel kost wel 15 euro.
Toen hebben de film uitgedaan en volgende week kijken we hem af, want de bel ging en daar was als verassing Moeke 2 en t was erg gezellig.
We zijn beide erg druk geweest dus hadden we elkaar al even niet gezien maar ze had nu heel goed nieuws ze gaat verhuizen naar de andere kant van mijn Moeders.
Tja mijn Moeders is net naast haar gaan wonen, maar Moeke 2 heeft aan de andere kant mensen wonen die met haar het gangetje delen en deze mensen hebben een andere levenswijze zoals men dat tegenwoordig mooi noemt, hierdoor wordt het woongenot van Moeke 2 al jaren drastisch aangetast en nu komt de woning leeg naast mijn moeder en heeft ze heel hard gevochten om die te krijgen en dat is gelukt, super dan delen ze nu ook straks het halletje samen en is Moeke 2 bevrijd stank, honden haren,vliegen en noem maar op.
Verder lekker met Moeke 2 zitten thee drinken en kletsen voer van alles en nog wat en dat was erg gezellig,
Mijn infuus was bijna klaar op het spoelen na en toen ging Moeke 2 naar huis en Jop ging vrij snel erna en dat was dus een drukke maar hele gezellige morgen.
De katten graven onze mooie nieuwe planten uit de tuin, das minder dus we zijn naar de winkel gegaan om nog meer boomschors te halen en erop te doen, niet slim met die hitte want wat was het heet buiten, een tuintafel hebben we niet kunnen vinden.
Nu komt er een box die we als tafel gaan gebruiken en daar kunnen dan mooi onze kussens van de stoelen in opgeborgen worden en dat is twee vliegen in een klap.
Na ons kleine rondje winkels zijn we gaan tanken en snel naar huis de koelte op zoeken en er kwam een sms van Politie Flevoland met weer alarm dus hebben we de hangplanten naar binnen gehaald en de nieuwe stoelen en de rest goed opgeruimd zodat we geen problemen kregen met de op komst zijnde harde wind.
Nou geloof me het werd echt heel donker en het rommelde even , een paar flitsen en een bui en het was over, nou ja beter zo dan andersom.
In eten hadden we geen zin dus vla gegeten dat ging wel en wat tv zitten kijken en nog wat gerommeld in huis en nu gaan we naar bed, hopelijk komt er wat van slapen terecht want het is nog steeds erg benauwd.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Een drukke maar gezellige dag. Wat fijn voor Moeke2 dat ze kan verhuizen.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.