Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19aug/093

Vakantie sfeer in huize Pijnacker Hordijk

Woensdag 19 Augustus
Klokslag 9 uur ging de telefoon en werd ik wakker gebeld, het was de monteur van de wc lift, men wilde weten of het goed was dat ze morgen de wc lift een APK-tje komen geven, nou dat is goed en dus begon de dag lekker vroeg.
Opgestaan erna en lekker rustig aan gedaan, dieren verzorgd en de aquaria vers water gegeven, want er zijn er 2 die nu zon Phillips ding hebben maar 2 die dat niet hebben dus die verzorgd de anderen zijn mooi helder en daarvan hebben we enkel het filter verschoond.
Vandaag vond ik weer 2 eitjes bij de Luipaard gekko en daar ben ik blij mee, zijn van de nieuwe dames dus spannend hoe deze kleintjes eruit zullen gaan zien.
Johannes heeft de laatste planten opgebonden en nu is het klaar en erg mooi heerlijk genieten dus.
We gingen even naar de Kwantum om nieuwe luxaflex te halen voor de woonkamer en net de straat uit raar geluid en plop plop zo klonk de band dus ik zei al tegen Johannes zou even stoppen en kijken, zat er een hele dikke bout in dus omgekeerd en voorzichtig naar huis.
Op de weg lagen allemaal bouten en schroeven erg fijn maar niet heus, dus de lease maatschappij gebeld en die belde de wegenwacht en binnen een half uur konden we weer rijden en was de band gerepareerd, de wegenwacht heeft er een plug ingemaakt en nu kan de band weer mee, gaaf dat het zo snel kon.
Dus toen alsnog luxaflex gaan halen en even langs de Jysk en daar hebben we twee hele mooie en verstelbare tuinstoelen gehaald met kussens en voor mijn speciale stoel een kussen in dezelfde kleur (blauw met lichte ruit in midden) en patroon, nu is ons terras ook klaar en super mooi alleen nog een tafel vinden, ook een kleine blauwe parasol gekocht zodat ik beetje schaduw kan maken.
Johannes zat no altijd nog op die plastic stapel stoelen en die staan nu achter en op het balkon en vanaf nu zit hij ook relaxed en lekker.
zo ziet die er ongeveer uit alleen dan zwart met een houten rand boven en zit heerlijk.
Dit is een milieu vriendelijke stoel hoor, echt wel het is FSC hout en het aluminium is gerecycled en dus wat wil je nog meer J
Thuisgekomen dus meteen alles weer uitgepakt en neergezet en vervolgens lekker blijven zitten koffie drinken.
Johannes heeft de oude luxaflex eraf gehaald en de nieuwe opgehangen...we schieten op volgende week de trap nog en dan is echt alles opgeknapt en hoeven we voorlopig niets meer te doen en das maar goed ook het opknap potje is nu wel leeg geraakt .........
Ik heb mijn soap zitten inhalen van afgelopen dagen en samen ook nog wat andere tv gekeken en zitten kletsen.
Tante Wil belde nog even om de logeer afspraak definitief te maken en tijden af te spreken, gezellig we kijken er naar uit hoor.
Weer een warme dag is om en morgen wordt het nog warmer en men waarschuwt nu al voor stormachtig weer met onweer en vrijdag wordt het koeler we zien het wel morgen eerst infuus dus dan is de halve dag al weer om.
We genieten deze week van ons zelf en de rust, de tijd vliegt echt om en ik beloof iedereen na deze week ben ik weer meer online, bel ik weer meer en voor nu is het vakantie sfeer in huize Pijnacker Hordijk.
Sweet dreams allemaal...........

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. hoy luitjes
    ik wilde even melden dat woensdag er 2 keer opstaat en deze layout is beter te lezen groetjes Pa.

  2. Thnx Pa nu is het er nog maar een hoor.
    Ben blij dat je de lay out mooier en duidelijker vind, vinden wij ook

  3. Wat een mooie stoelen! Leuk dat er eieren zijn van de nieuwe dames. Fijn dat het zo goed gaat. Geniet lekker samen van de vakantie!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.