Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17aug/091

Onze ontmoeting met Obi & Kenobi

Maandag 17 Augustus
Vandaag is de eerste dag van Johannes zijn weekje vrij, lekker hoor nu bleven we lekker liggen tot een uur of half 11 en toen rustig de dag begonnen.
Dieren verzorgd en in de ochtend lekker thuis aan het rommelen geweest met zijn tweetjes.
Rond het middag uur in de auto gestapt op weg naar Zoetermeer, daar wonen Remco, Nickey en hun 2 kids, Remco is een collega van Johannes.
We zijn er heen gegaan om hun kittens te bewonderen, Obi en Kenobi...ja precies Star Wars namen ......en dit zijn ze
DSC01045 - pluk - compDSC01055 - Pluis 2 - comp

We waren er mooi op tijd en wat zijn hun kittens Obi en Kenobi een lieverds zeg, het is broer en zus en ze zijn echt erg lief.
We hebben gezellig in de tuin gezeten zitten kletsen, koffie drinken en ook het eten deden we daar, we hebben heerlijke dingen gegeten salade, meloen en vlees van de BBQ, het was echt heerlijk en ijs toe.
Toen moest ik eraan geloven Mario kart op de Wii, dat had ik Jordy hun zoontje beloofd en ik moet zeggen dat het wel even anders is dan met de Nintendo 64 of de Gamecube.
Hele andere races maar erg leuk om te doen en tja winnen kan je vergeten als Jordy meedoet, maar dat vidn ik geen enkel probleem.
De bediening met stuurtje verwarde mij enorm maar dat is wennen denk ik volgende keer maar eens goed oefenen.
Remco, Nickey, Jordy en Janney bedankt voor de heerlijke en gezellig dag bij jullie en uiteraard Obi en Kenobi ook bedankt.
Tegen het eind van de avond zijn we weer naar Lelystad gegaan en we waren rond half 12 thuis, nog even zitten kletsen, mail doen, forum bekijken en nu snel bed in het is al weer bijna half 2.
Ik had nog mooie foto gemaakt van de pergola en de hangplanten die daar zo mooi bloeien, ik ben er zo trots op en geniet met volle teugen van die bloemen pracht.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke begin van de vakantie, een gezellige dag! Wat een leuke namen voor die kittens en ze zijn erg mooi. Pergola en planten zien er prachtig uit. Ik kan me voorstellen hoe je daar van geniet!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.