Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16aug/092

Nieuwe look webLog

Zondag 16 Augustus
Vandaag was Johannes al op tijd op , mijn dag begon tegen het middag uur en in de tijd dat ik lag te slapen heeft Johannes veel in de tuin gedaan.
Johannes was druk met de vijver bezig, water verversen, filteren en planten teug snoeien.
In de middag verder met de tuin nu rechts achterin het deel achter de vijver, want ook die gaan we toch anders doen.
De rozen gaan eruit die slaan niet goed aan en doen het dus niet er komen veel wilde takken die erg lang zijn zonder rozen.
Het was erg veel werk omdat we tergen de schutting aan heel veel kleine stukken steen hadden liggen en die wilde we nu er weer weg hebben dus Johannes is lekker bezig geweest en ik keek mee, speelde wat op de Nintendo DS en we dronken gezellig samen steeds koffie in de tuin.
Eigenlijk zouden we vandaag naar Corpus gaan in Den Haag met Lianno maar ja dat ging dus niet door en dus thuis lekker bezig geweest.
Johannes heeft ons web log een nieuwe look gegeven en dat bevalt ons prima de nieuwe look maakt het weer eens wat anders.
Na het eten de tuin gesproeid en nog wat zitten kletsen buiten het was erg lekker weer ondanks dat we erg veel wind hadden in Lelystad.
Vervolgens op tijd naar boven douchen en lekker in bed naar de tv gekeken Medium, een mooie serie op Net 5, wel erg veel en lange irritante reclame maar ja dat heb je als je toch eens live wilt kijken.
Welterusten......


Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Ik vind het erg mooi zo je weblog!

  2. Je weblog ziet er zo heel erg mooi uit


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.