Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15aug/091

De tuin is voor nu weer even klaar

Zaterdag 15 Augustus
Vanmorgen op tijd de wekker af laten gaan en na de koffie zijn we naar het tuincentrum van Het Leger des Heils gegaan om de nieuwe planten te halen en boomschors.
De keuze was enorm en we wisten ongeveer al wat we wilde en dus waren we zo klaar met uitzoeken, we kochten 75 planten in totaal dat lijkt heel veel maar valt wel mee als je het ziet staan en er ligt 180 liter boomschors tussendoor.
Toen we terug kwamen auto uitgeladen en Johannes is meteen even gaan rommelen in de tuin, niet lang want al snel ging de telefoon dat Bets en Mevrouw van den Berg in Lelystad waren en dus zijn we hun gaan ophalen bij het station.
Dit zijn oude buurvrouwen van Johannes zijn moeder en het was super leuk dat ze helemaal hierheen kwamen met het openbaar vervoer.
We hebben gezellig in de tuin gezeten en ook de lunch daar genuttigd, we hadden lekkere bolletjes met allerlei beleg.
Eind van de middag hebben we hun weer naar het station gebracht voor de terugreis, we vonden het erg leuk en gezellig, bedankt Bets en Mevrouw van den Berg.
Thuis gekomen si Johannes direct begonnen met de plantjes in de grond zetten en het boomschors verdelen en het ging super snel.
De buren trakteerde ons op verse tomatensoep met tomaten van eigen tuin, dat was superlekker.
Ondertussen de dieren verzorgd en wat gerommeld, gegeten en nu gaan we zo lekker een douche nemen en wat rustig tv kijken voor we naar bed gaan.
Tot slot uiteraard foto’s, de rest van de foto’s kunnen jullie zien op de homepagina onder tuin en dan update 2009 onderaan of klik hier.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Een gezellige dag. Wat is de tuin weer mooi geworden!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.