Woensdag breekt de week

Woensdag 12 Augustus
Vandaag lekker even blijven liggen, Johannes werkte thuis en die was uiteraard wel op tijd op en belde Rotterdam even af voor mij.
Ik heb de dieren verzorgd, in huis gerommeld en l;lekker op de pc gewerkt.
Na een lekkere lunch samen met Johannes ben ik naar het ziekenhuis gegaan even kijken hoe het met mijn vader gaat.
Er zijn diverse onderzoeken gedaan en gepland voor de komende dagen en de uitslagen die er zijn waren niet positief.
Toen naar huis gegaan en na het eten tv zitten kijken en Tante Wil belde nog even en heeft gezellig met Johannes aan de telefoon gezeten.
Yvon belde mij op want de medicijnen van mijn vader waren niet op orde in het ziekenhuis en dus is mijn vader met zijn scoot mobiel naar huis gegaan om ze op te halen en vervolgens weer terug en dat gaf uiteraard problemen, morgen zullen we het samen eens gaan navragen wat er nou precies is gebeurt en waarom een ziekenhuis meer dan 2 dagen nodig heeft om een medicatie lijst op orde te maken.
Daarna nog wat tv gekeken en Johannes belde nog even gezellig met zijn zus en ik hoorde van San dat het echt niet lekker gaat en ze is weer naar de eerste hulp gegaan, ze is wel thuis maar het gaat niet echt goed, San heel veel sterkte meis.
Zo de dag is om ………… ik ga lekker mijn mandje in

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Woensdag breekt de week

  1. San schreef:

    Wat een gedoe zeg met die medicatie. Te gek voor woorden! Sterkte met alles.

Geef een reactie