Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9aug/090

Een hele echte zondag

Zondag 9 Augustus
Ook vandaag hebben we lekker uitgeslapen en langzaam de dag begonnen, heerlijk zo’n rustig weekendje.
Johannes is verder gegaan met de tuin en het is nu voor zover het kan klaar, meteen terras achter opgehoogd, onkruid eruit, alles gesnoeid en de linkerzijde heeft nu een complete stenen border van tufsteen.
Tufsteen is van vulkanisch steen, zitten gaatjes in en is mooi gelig en als het nat wordt wordt het oker geel en het staat erg leuk in de tuin, later foto’s als de planten erin zitten.
Vervolgens natuurlijk lekker lunch in de tuin en de vuilnis weer weggebracht moest nu naar andere container omdat die van ons niet werkte, gelukkig was ik met scoot mobiel want de volgende is meteen 500 meter verderop.
We hebben lekker zitten brainstormen en zijn inmiddels uit wat we verder gaan doen met dat stuk tuin en het wordt vast erg mooi, maar goed daarover volgend weekend meer als we weer verder gaan, nu komt er eerst weer een werkweek aan en dan heeft Johannes geen tijd voor werkzaamheden in de tuin.
Toen we klaar waren de troep in huis opgeruimd en lekker een douche genomen.
Na het douchen avond eten en hebben we de film Der Baader Meinhof Komplex (2008) gekeken, die duurde 2,5 uur en was indrukwekkend op vele manieren, een harde film vol dingen die je eigenlijk niet zou willen weten maar helaas wel keiharde waarheid is.
Nu is de avond dan weer om en gaan we naar bed, morgen weer een werkdag en nog een weekje en dan heeft Johannes een week vrij en gaan we heerlijk genieten van de vrije tijd, uitslapen en in de tuin werken kortom gewoon een relaxed weekje thuis.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.