Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5aug/091

Kan even geen prijsvraag meer zien geloof ik

Woensdag 5 Augustus
Vandaag werkte Johannes thuis en dus bleef ik langer liggen en wel tot een uur of 10.
Langzaam opgestaan en de dieren gedaan, huisje gerommeld en toen weer snel door in het forum want ben nog lang niet klaar, hoop vanavond weer helemaal bij te zijn.
Tussen de middag samen lekker geluncht en in de middag beetje tv als afleiding en toen weer naar internet forum terug.
Net tegen het avond eten had ik alles weer bijgewerkt en ik moet eerlijk zeggen nu kan ik even geen prijsvraag meer zien geloof ik.
In de middag ontdekte ik dat ik al aan het vervellen ben, leuk vellen trekken en daaronder is het nog steeds rood????? Zal dus nog wel een keer vervellen denk ik.
Johannes vervelt nu ook op zijn hoofd, ziet er best grappig uit al vind hij het volgens mij helemaal niets.
Verder niet zoveel te melden, mijn moeder belde nog even en we kletsten even en ik hielp haar met de home pagina, ik legde telefonisch uit hoe ze iets kon doen end at lukte nu, dus probleem opgelost en verder was alles wel goed daar bij de zusjes op de flat.
Met de pakketpost kwam het zand voor terraria binnen en dus hebben de Luipaardgekko’s een compleet schone bak gekregen en alles fris.
Ik heb in alle prijsvragen San helemaal vergeten te bellen en daar baal ik wel van, maar nog net voor slapen gaan met haar gesproken via sms, het gaat redelijk.
Nog even de planten gesproeid dat moet wel met die warmte en nu duik ik weer bed in het is nog vroeg maar ik vind het mooi geweest.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoe doe je dat? De hele dag bingo online spelen, terwijl je er helemaal niet bent?
    Volgens je weblog doe je allerlei dingen, zoals een dagje naar friesland enz, terwijl je toch constant aanwezig moet zijn om met de bingo mee te spelen.
    Wil dat ook graag proberen, kun je me vertellen hoe je dat doet?
    Hoorde van iemand dat dat met een programmaatje kan, maar is dat wel legaal?
    bvd. Miranda


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.