Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3aug/091

Gemeente Lelystad blijft irritant

Maandag 3 Augustus
Vandaag op tijd weer op nieuwe werkweek.
Mijn armen gloeien nog steeds dus ik blijf maar spoelen met koud water en het wordt langzaam minder gelukkig.
Vandaag de dagelijkse zaken gedaan dieren, huisje, prijsvragen en dat soort dingen.
Monique belde me op en ik hoop dat de uitslag is meegevallen vandaag in ieder geval heel veel sterkte.
San heb ik gebeld haar uitslag was minder een infectie en ze moet een volle week aan het infuus, dus voorlopig moet ze deze week zeker nog in het ziekenhuis blijven.
Verder heb ik Witte Reus gebeld ivm de kapotte flipperkast ik wil hem graag laten repareren, ik kreeg een nummer van de leverancier en al snel was duidelijk dat ze niet meer in productie zijn en er vele niet goed werken en vandaar de compensatie, maar ja ik heb dus nu de leverancier laten weten dat ik het een ondeugdelijk product vind en dat ze het maar moeten vervangen voor een andere flipperkast en dat ze hun 100 euro bonnen terug kunnen krijgen, ik wordt woensdag teruggebeld.
Vervolgens de woningbouw gebeld om te klagen over het steeds sneller verzakken van mijn terras en eigenlijk willen ze daar niets aan doen, maar de opzichter en ik zijn water en vuur en om een confrontatie uit de weg te gaan heeft hij besloten het terras toch te laten ophogen onder de noemer constructiefout.
Ik heb een WVG woning, compleet aangepast en tja een afstap de tuin in van nu meer dan 20 cm klopt niet dus dat heb ik aangedragen als feit en er liggen nu al dikke grind tegels en dan nog is de stap ongelofelijk hoog voor mij, maar goed het wordt opgelost dus we wachten af.
Toen belde de gemeente Lelystad mij, erg leuk werd ik voor het blok gezet, want blijkbaar was er een hoorzitting vandaag ivm bezwaarschrift WMO PGB, ik heb daarvoor een advocaat genomen omdat ik het na ruim 1,5 jaar zat was het gevecht zelf te voeren.
De advocaat was op vakantie en de vervanger nu ook vertelde de meneer van de gemeente en ze wilden de zitting perse door laten gaan dus moest ik vragen beantwoorden, nou sorry dus niet en zeker niet over de telefoon hij liet me weten dat hoe dan ook vandaag een advies eruit ign en de ene vraag die hij had was sinds wanneer ik k’geen hulp meer in huis had, nou die heb ik nog dus beetje vreemde vraag.
Ik geloof dat ze bij de gemeente denken geen PGB dus gezond nou welk deel van “ongeneselijk” snapt u niet en daarop kwam geen reactie en ik heb nogmaals aangegeven ik wens geen contact meer met u en uw medewerkers kunt voor vragen terecht bij de bekende advocaat een fijne dag en ik heb opgehangen.
Meteen heb ik het advocaten kantoor gebeld en gevraagd of dit soort praktijken normaal zijn, nou nee dus en men was er niet blij mee nou ik ook niet, we zullen het wel zien over 4-6 weken ligt het advies op het bureau van de advocaat.
Deze soap wordt dus nog wel een keer vervolgd vrees ik.
Toen heb ik mijn vader even gebeld, kijken of hij al wat opgeknapt was maar niet dus er is iets mis met zijn nier en voor verder onderzoek wordt hij komende week weer opgenomen.
Toen Johannes thuis kwam lekker gegeten, ik heb gegrilde Tilapia Filet gemaakt die vis is erg lekker.
Na het eten nog wat tv gekeken en nu is het weer bedtijd.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Balen zeg dat gezeur met die gemeente. Heb je een advocaat en dan gaan ze jou nog lastig vallen. Goed opgelost door geen vragen te beantwoorden!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.