Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2aug/090

Last van verbrande armen

Zondag 2 Augustus
Afgelopen nacht niet zo fijn geslapen, beide kanten verband door de zon en dan lig je niet lekker, ben een paar keer uit bed gegaan om in te smeren.
In de ochtend op gestaan en smeren maar....Johannes heeft de achterkant van oren en nek verband en dat is niet gek want normaal zat er altijd haar voor en nu niet meer.
We zouden vandaag in de tuin aan de gang gaan maar door de regen ging dat dus niet en dus lekker in huis rustig aan gedaan en samen de film Wit Licht van Marco Borsato gekeken.
In de middag kreeg ik weer meer last dus onder de douche gegaan om af te kelen, ja koud water want warm doet zeer op mijn hoofd en armen, het hielp en dus met koude doeken erop doorgegaan, want lang onder koude douche kan mijn lijf niet hebben.
Later steeds arm onder de koude kraan en zo koelt het wel af en nu hopen dat we er snel vanaf zijn, het was erger dan ik had verwacht maar ja wel mijn eigen stomme schuld dus ik vind dat ik niet moet klagen.
Later begon de zon toch wat te komen en heeft Johannes de waterloop aangepast, in de nazomer gaan we de tuin echt omgooien en veranderen, want we zijn niet tevreden over het achterste deel, maar hoe en wat zijn we nog niet helemaal uit.
We hebben gegeten en na het eten nog wat tv gekeken en nu ga ik naar bed, het is vroeg maar ik ben erg moe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.