Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31jul/093

Rust zacht Lizzy en Stompey

Vrijdag 31 Juli
Vandaag hebben we ons een beetje verslapen en werden om 8.15 uur wakker, oops snel opstaan aankleden en Johannes snel naar Amsterdam.
Sjoerd komt normaal rond 8 uur maar die moest een APK keuring laten doen en komt dus in de middag.
Ik heb de dieren verzorgd en wat we al zagen aankomen een tijdje was nu opeens harde werkelijkheid 2 van onze Luipaardgekko’s Stompey en Lizzy waren beide nu overleden.
We zagen het al aankomen maar als het dan zover is en tja dit waren onze eerste reptielen dan slik je toch wel even, tenminste ik wel, maar goed deze twee waren ziek en zijn uit hun lijden.
Ik heb verder wat gerommeld een was gedaan, wat op de pc gerommeld en tv gekeken gewoon dus de dagelijkse dingen.
Sjoerd kwam en deed dit keer alleen beneden en normaal doet hij boven maar nu op mijn verzoek heeft hij het terras onkruid vrij gemaakt erg netjes nu.
Verder rustig aan gedaan en ik ben inmiddels ook weer koorts vrij tenminste zo goed als rond de 37.5 dus das helemaal goed gelukkig.
Verder kreeg ik eindelijk een brief van het CAK, CAK inde de eigen bijdrage voor het PGB, maar ja die had ik niet meer en ik had veel te veel betaald en wilde het uiteraard terug hebben en daar ben ik dus nu 1 jaar later aangekomen, ze hebben in de brief gemeld dat ik alles terug ga krijgen en dat werd tijd na 1 jaar bellen, klagen, zeuren en nu afwachten of het ook werkelijk gaat komen.
San stuurde sms met haar kamer nummer en ik heb met haar gebeld, het gaat nog lang niet goed en ze krijgt weer allerlei medicatie en ik duim heel hard dat de medicatie goed zal aanslaan.
San heeft ook een infectie en kreeg dus hoge koorts, maar die zakt al weer af gelukkig, San lieverd heel veel sterkte.
Met deze brief en als men heeft betaald is een derde van het PGB probleem opgelost dus we zijn op de goede weg denk ik.......wordt vervolgd.
Johannes kwam op tijd thuis werkte nog wat en ik maakte het eten klaar.
Na het eten zijn we naar de kapper gegaan, Johannes zijn haar was veel te lang en nu is het een hele andere man zo kort.........
het resultaat
Johannes heeft een heel kort koppie nu, echt kort zoals je kan zien en het staat erg leuk, meteen een nieuwe pasfoto laten maken.
Na de kapper zijn we nog wat boodschappen gaan doen en toen terug naar huis, nu duik ik op de bank voor de buis en daarna ga ik douchen en bed in.Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Wat erg dat Stompey en Lizzy zijn overleden ook al zat het er aan te komen het verlies is niet minder erg. Je hecht je toch aan de beesten.Sterkte!

    Liefs Monique

  2. Vreselijk dat Stompey en Lizzy zijn overleden. Jullie wisten dat het ging gebeuren, maar het is erg zwaar. Ze zijn dus samen overleden, kort na elkaar 🙁

  3. Mooie metamorfose van Jo, staat hem goed dat korte koppie


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.