Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jul/091

Infuus…..

Donderdag 30 Juli
Zo vannacht weer last van slecht weer onweer dus maar goed hoort bij het seizoen zullen we maar zeggen, alleen de planten in de tuin hebben nu toch wel moeite met de slagregens die erbij komen kijken, de kamperfoelie is helemaal bruin nu de bladeren waren te kwetsbaar denk ik.
Goed vandaag was Jop lekker vroeg en dus om 8.15 uur al aan infuus,. Gezellig koffie erbij wat kletsen en tv gekeken naar Touched by an Angel, gave serie en mooie is op spirit 24 zenden ze hem dagelijks uit zonder reclame heerlijk en ik neem hem dus dagelijks op en kijk wanneer het uitkomt.
Het infuus was dus met de lunch klaar en ik had nog steeds verhoging geen idee voel me geloof ik verder wel okay, heb fysio maar even afgebeld tot ik weer terug ben onder de 38 graden.
Met San gaat het weer helemaal niet goed en ze is wederom opgenomen om te kijken wat ze nu met de pijn kunnen doen, begin september staat er weer een zware operatie gepland en hopelijk zal die veel verbetering met zich meebrengen.
San en Maup heel veel sterkte.
Monique heeft het ook zwaar en ook haar wensen we sterkte en we duimen voor jullie maandag.
Mijn vader en diens vrouw belde nog even en het gaat niet helemaal lekker dus ik hoop dat ze mijn tip uit proberen en dat het gaat helpen, ook voor jullie sterkte.
Ik was erg moe en dus toen de post bezorgd was ben ik in de middag gaan slapen en ik heb verder de dieren verzorgd en wat gerommeld in huis, spelletje gespeeld en op internet rond gehangen.
In de avond lekker voor de buis gezeten en Johannes moest nog wat werk afmaken dus die zat met de laptop op de bank.

Tot slot nog een kleine update over de vernieling van onze auto die plaats vond 31 maart jl.
De dader werd op heterdaad betrapt en moest op 26 juni verschijnen bij de rechtbank, een TOM zitting, dit is een gesloten zitting om strafvervolging te voorkomen, men krijgt dan  de rekening en een taakstraf.
Lijkt me dat dat toch wel iets is wat je graag aanneemt als dit je eerste keer is dat je zoiets doet, maar nee hoor onze meneer is niet komen opdagen en zal nu gedagvaardigd worden.
En dat houdt in dat hij nu een aantekening achter zijn naam zal krijgen, de rekening en een straf.
Doordat het een leaseauto is horen wij persoonlijk niets, maar wij zijn slachtoffer in de tweede lijn en dus blijf ik wel bellen en vragen stellen, want het is niet de bedoeling dat iemand zomaar een auto kan vernielen zonder daarvoor straf te krijgen.
Inmiddels is dus ook bij ons bekend wie de dader is met naam en al en gelukkig kan ik stellen dat die naam me helmaal niets zegt.
Wordt vervolgd.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Dat is toch wel erg, dat hij niet is komen opdagen. Groot gelijk dat je er achteraan zit. Het is en blijft te gek voor woorden!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.