Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29jul/093

De eerste eieren zijn uitgekomen

Woensdag 29 Juli
Afgelopen nacht heb ik echt lopen spoken had last van mijn slokdarm was niet echt misselijk maar voelde niet prettig, kreeg later in de nacht ook fijn de diarree en zat dus meer op de wc dan in mijn bed, wat de katten blijkbaar erg gezellig leken te vinden.
Vanmorgen was het dus niet opstaan en blijven liggen, mijn hoofd voelt alsof ik tussen een werkbank zat dus ook niet echt lekker, nek doet zeer kortom ik voelde me dweil.
Pas tegen half 11 besloot ik toch maar eens in de benen te komen en langzaam de dag te beginnen en ik gloeide helemaal en had dus verhoging 38.8, das niet goed al zo vroeg.
Ik ben de dieren gaan doen en wat gerommeld in huis en toen ging de telefoon de AH ivm flipperkast, nou die wordt dus niet vervangen of gerepareerd ik heb ter compensatie 100 euro aan Iris cheques gekregen.
Het is jammer dat Witte Reus zo makkelijk oplost, maar daar kan de AH niets aan doen en ik vond het gebaar van hun kant erg aardig en heb het dus geaccepteerd, nu ga ik zelf kijken of ik de flipperkast aan de praat kan krijgen of hem ergens in reparatie kan doen.
Ondanks dat ik echt beroerd was be ik de bonnen toch even gaan ophalen, was wel even lekker buiten en heb meteen wat boodschappen meegenomen.
Thuis boodschappen opgeruimd, wat gegeten en ik drink nu nog meer dan normaal en zweet em rot........ik durf het bijna niet te zeggen maar dit zijn griep verschijnselen alleen niet de keel of verkouden.
De verhoging houdt aan ik heb nu in de avond 38.3 dus iets minder en we zien wel wat er van komt, rustig door gaan lijkt me.
San veraste me met een telefoontje en dat vond ik super, San is namelijk zelf helemaal niet in orde en toch vindt ze energie en tijd om even te kijken hoe het heir gaat echt zo lief, ben zo blij met haar als vriendin, het is een super kanjer!
Johannes was niet erg fit en moe en had het heel druk en kwam in Amsterdam niet aan zijn werk toe omdat mensen steeds dingen vragen dus kwam hij thuis werken.
Ik heb nog even mijn moeder en broertje gebeld en met hun was alles goed.
Na het eten heb ik de planten bakken water gegeven en toen ik de vuilnis wilde wegbrengen hoorde ik iets , iets wat ik ken en me helemaal blij maakte, ik draaide me om en opende voorzichtig de broedstoof en jawel hoor 2 lieve kleine babies keken mij verstoort aan, heerlijk 2 Luipaardgekko’s zijn ergens vanmiddag na mijn controle dus geboren.
Een Luipaard gekko baby schreeuwt de eerste dagen en dat geluid herkende ik meteen en ik was blij met mijn goede gehoor anders had ik ze pas morgen gezien bij mijn dagelijkse controle in de middag.
De eerste nakweek van 2009 is een feit en ze zijn heel erg mooi geel met zwart gestreept, zal later wel een foto maken, nu zijn ze te kwetsbaar en zitten ze samen boven in een warm terrarium waar ze de eerste week alleen maar water krijgen door sproeien en eten doen ze pas na ongeveer een week, tot die tijd teren ze op zichzelf.
Je kan je voorstellen dat we heel erg blij zijn met de kleintjes, het is nooit leuk als je eieren niet goed blijken te zijn want tja ik ben geen fokker, ik laat de natuur gewoon zijn beloop en als de eieren zijn zorg ik met de grootste zorg voor ze en dan wordt je toch beloont met 2 mooie nieuwe diertjes.
Na dit alles is het tijd voor een hele warme douche en mijn bed, morgen infuus en hopelijk een betere nacht zo meteen voor mij.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. beterschap!!
    en toch leuk 100 euro aan bonnen
    als je dichterbij zou wonen zou ik mijn zoon vragen om er eens naar te kijken die is wel handig 🙂

  2. O jee, ik hoor het al wel weer. Je hebt het ook aardig te pakken gehad. was ik gelukkig niet de enige :mrgreen:

  3. Wat leuk dat er weer kleintjes zijn geboren; gefeliciteerd!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.