Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jul/090

Helaas veel reptiel eieren zijn niet goed

Dinsdag 28 Juli
Vandaag is de dag dat Sjoerd komt en hij was er al vroeg, lekker gekletst en huisje helemaal aan kant.
Ik heb de dieren verzorgd en de eieren van de reptielen nagelopen en tot mijn spijt moet ik melden dat er 2 eieren van de Luipaard gekko zijn afgevallen en van de VuurSkinken zelfs 13 stuks, maar dat hadden we wel verwacht.
Bij de VuurSkinken vonden we in een keer zo spontaan veel eieren dat het bijna niet anders kon dan dat er slechte tussen zouden zitten, maar we hebben goede hoop voor de 2 overgebleven.
Ik heb verder niet veel gedaan of althans niets anders dan normaal, wel even gebeld met Lianno en die maakte het goed en was erg vrolijk, hij liet me weten dat hij de volgende keer samen sieraden wil gaan maken en vertelde me wat en waar ik de spullen kon gaan kopen en dat zullen we dus dan ook doen.
Tante Wil belde nog even gezellig om me te bedanken voor de kaart die ik stuurde met daarop de katten en we hebben meteen een afspraak gemaakt voor een gezellig logeer partij binnenkort, dan gaan we weer samen gezellig op de Wii Fit spelen.


Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.