Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jul/090

Tour de France……….

Zaterdag 25 Juli
Nou afgelopen nacht was een slechte nacht, zwaar onweer lang en hard en heel veel regen en dus lag ik een lange tijd wakker bang te zijn.
Vanmorgen was ik dus niet erg fit en was nog erg moe, maar toch opgestaan rond 10 uur.
Dieren verzorgd en lekker rustig dagje gehouden de middag was gereserveerd voor de tour en gelukkig deed de tv het, internet was traag en viel regelmatig uit dat was wel irritant, maar ja de bliksem was hier ergens goed ingeslagen en dus was het te verwachten dat er dan hier of daar problemen zouden kunnen zijn.
Donderdag zat ik al heel de dag zonder tv, radio, internet en telefoon, mijn vader belde vrijdag omdat hij de hele dag zonder zat en dus lijkt het erop dat er momenteel wat storingen zijn bij UPC netwerk.
Ik heb heerlijk de tour zitten kijken en daarna ben ik gaan douchen om wakker te worden, wat gegeten en nog tv zitten kijken.
Het is verder een rustig dagje geweest voor zover het lukte wat zitten bingo spelen online en beetje in het forum geweest maar niet echt gewerkt aan invullen wel opruim werk en zo.
Johannes heeft dit web log geüpdatet, zodat we nu weer de nieuwste versie hebben met nieuwe handige dingetjes, thnx Johannes.
We gaan nu ook beginnen om de nieuwe software die er al even is voor het forum te testen, het overgaan op nieuwe software vereist heel wat voorbereiding zoals dat wij eerst moeten uitzoeken hoe het werkt, dan kijken hoe we over gaan en wel zonder teveel offline tijd en fouten of complicaties, kortom zal nog wel even duren voor we op de nieuwe software zullen werken, maar we hebben de tijd dus komt wel goed.
Zo ik ga nu maar mijn bed opzoeken en hoop op een goede nacht slaap.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.