Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jul/091

Nienke & Ilja bedankt voor het onverwachte superleuke bezoek!

Vrijdag 24 Juli
Soms zijn er dagen dan gebeuren er dingen die je niet verwacht, maar je heel blij maken, vandaag had ik zo’n dag.
We stonden op tijd op want Sjoerd kwam het huisje schoonmaken en dat ging als altijd met koffie een babbel en gezellig.
Toen Sjoerd klaar was moest ik naar Fysio, nou mooi niet want mijn scoot mobiel deed het niet dus monteur gebeld en er was iets met draadje, maar het is opgelost en snel geweldig.
Fysio afgebeld en toen heb ik de lijst van te bellen mensen weer gepakt en begon met mijn nichtje en we belden en belden....kletsten over alles en nog wat en toen zei Nienke na bijna 2,5 uur bellen euh hoe lang is het van mij naar jou....nou uurtje zei ik en ze zei zal ik gezellig even langs rijden ik heb toch de auto van mijn moeder en zo gezegd zo gedaan.
Een uur later stond Nienke met haar zoontje Ila op de stoep en terwijl we de beesten bewonderde en Ilja met de katten speelde kletsten we over van alles bij.
Ilja speelde met de Nintendo DS en hij is pas 5 jaar, maar behoorlijk slim en had veel plezier met de DS en wij zaten lekker aan de koffie en thee bij te kletsen over alles en nog wat.
Ilja heeft een leuk iets op alles vraagt hij waarom en ik moest daar erg om lachen en gaf hem ook steeds een simpel maar duidelijk antwoord, hij is erg lief en vermaakte zich prima en hij vond de dieren erg leuk vooral de vissen zijn mooi en de katten vond hij erg lief.
Nienke haar vader is pas overleden dat is dus Oom Bob en ook daar hebben we het over gehad en kortom van onze jeugd tot de toekomst alles kwam voorbij en ik vond het super.
Johannes kwam vroeg thuis en we bestelde lekker eten en aten gezellig met elkaar en vermaakten ons prima tot een uur of 10 en toen ging ze naar huis.
Nienke ik vond het heerlijk en als je terug bent van vakantie kom ik jou kant weer op en we bellen gauw weer.
En voor ik het wist was de dag om en heb ik een heerlijke dag gehad, ondanks dat het heel lang onweerde en veel regen viel, boeide niet want het was gezellig.
Johannes reed even voor ze uit naar de snelweg, als je hier de weg niet weet is dat wel zo vriendelijk en ik ruimde op en ben nog even mail gaan doen en ga zo uit mijn bed lekker naar de avond etappe kijken, want ik heb niets gezien van de tour, maar dat geeft niet want ik had deze middag niet willen missen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een leuke dag! Fijn dat het zo gezellig was.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.