Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23jul/090

Geen Internet, radio, tv of telefoon vandaag

Donderdag 23 Juli
Johannes was al naar zijn werk en zou mij even bellen rond half 9 en helaas dat ging niet en dus werd ik wakker omdat mijn mobiel beneden bleef overgaan, zo snel als ik kon naar beneden gegaan en geweldig dat was Johannes en die melde me dat we zonder telefoon en internet zaten.
Het bleek nog erger ook de radio en tv deden niets meer en dus UPC bellen en er was inderdaad wat mis, eerst zou het aan mij liggen, maar ja de buren zijn er nu niet en dus vroeg ik ze hun modem eens te meten en oops die deed het ook niet dus vanaf toen was er storing.
Goed eerst aan de koffie gegaan en tja normaal doe ik veel op de pc maar ik verveel me ook zonder internet niet hoor, na de dieren te verzorgd ben ik boven aan de gang gegaan.
Ik wilde al een tijdje de linnenkast opruimen en dat is nu gebeurt, bedden verschoond, was weggewerkt en gewoon lekker gerommeld.
Moet zeggen dat ik erg blij ben dat ik ook digitenne heb want nu kon ik de tour boven wel zien en die was spannend en een super wat die Contador doet, heerlijk ventje.
In de middag lekker door de regen wat boodschappen gaan doen, tja het bleef maar regenen dus dan maar nat.
Verder lekker zitten lezen en met de katten gespeeld en tegen half 5 werkte alles weer.
Johannes kwam thuis en samen even gegeten en nog wat tv gekeken en we zijn op tijd naar boven gegaan en hebben vanuit bed nog wat tv liggen kijken, heerlijk.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.