Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jul/090

Beldag

Woensdag 22 Juli
Ik stond op en begon de dag rustig met koffie, ik had voor vandaag bel dag gepland.
Dieren verzorgd en mijn mail opgeruimd en toen belde Lianno gezellig even gebabbeld.
Toen met Moeders heel even op msn en daarna gebeld met aantal mensen begon al leuk niet thuis, geen gehoor en toen Tante Miek gebeld en een afspraak gemaakt dat stond nu al zolang in de planning dat het nu echt wel een keer moet worden uitgevoerd.
San gesproken en even gekletst maar moesten ophangen er kwam een ander telefoontje binnen op mobiel en die moest ik opnemen, daarna Monique nog eens geprobeerd en in gesprek.......nog wat andere gebeld die al lang op het lijstje stonden en toen was het lijstje weer leeg.
Heerlijk met iedereen weer bij gepraat en nieuwtjes uitgewisseld.
Toen ik de tour wilde gaan kijken bleek ik geen tv signaal te hebben, leuk UPC...nou ja maakt niet uit dan maar op de pc via de NOS de tour mee gekeken en na een uurtje begon de tv spontaan geluid te maken, gelukkig.
Ik heb eten besteld had echt geen zin om te koken en samen lekker zitten eten, na het eten heeft Johannes de digitene van de KPN boven geinstalleerd en het werkt dus vanaf nu boven tv met veel keuze, heerlijk!
Ik wilde nog even iemand bellen en pfff weer geen telefoon, nou ja morgen is vroeg genoeg, inmiddels kwam Johannes er toen achter dat ook internet weg gevallen was en kortom UPC zegt bedtijd alles ligt plat en we zien morgen wel weer verder..........


Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.