Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21jul/092

Fysio ging goed

Dinsdag 21 Juli
Vandaag kwam Sjoerd weer gezellig en Johannes werkte thuis en dan is het altijd wel gezellig hoor huisje schoon en gezelschap ook al werkt Johannes het is gewoon fijn als hij aanwezig is.
Ik moest in de ochtend weer naar Fysio en onderweg zag ik mijn moeder nog even op haar balkon zitten, daar rij ik onderdoor dus zwaaien en hallo en snel verder.
Fysio ging prima en daar ben ik blij om, op de terug weg kwam ik allemaal bekende tegen en steeds even babbelen en al met al kwam ik pas tegen half 1 thuis, ik kwam ook Marjan en Egbert tegen en daar lang mee staan kletsen was leuk om ze weer te spreken.
Toen lekker croissantje gemaakt en een verse fruit shake in de blender geproduceerd en genoten van dit heerlijke maal.
In de middag dieren verzorgd en wat op pc gerommeld en uiteraard de tour gekeken.
In de avond was het bel moment met Lianno maar ik kwam er niet door dus helaas heb ik hem niet gesproken, morgen belt hij ons even.
Toen zijn we naar mijn moeder gegaan, we zouden woensdagavond gaan, maar Johannes moet onverwacht naar een meeting en dus zijn we nu gegaan om haar pc op te lappen.
Het was gezellig en het onweerde beetje maar dat koelde niet echt af, we hebben lekker zitten kletsen en haar nieuwe aquarium bewonderd, erg mooi en vol leven.
Vandaag hebben we besloten akkoord te gaan met de offerte van de trap bekleden en dat houdt in dat we eind augustus werklui krijgen die de trap schoonmaken, egaliseren en dan weer netjes bekleden, ben erg benieuwd hoe het wordt.
Ik heb de kleur rood met iets gemeleerd grijs gekozen maar wel een felle soort rood en afgewerkt met zwarte strips dus de trap zal dan wel gaan opvallen.
Vervolgens weer naar huis gegaan en nog wat gedronken en nu bedje in.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat de fysio goed ging. Gezellig dat je zoveel bekenden tegen kwam. Lekker een verse fruitshake, die zal ik ook weer eens gaan maken in de blender. Het koelt vandaag gelukkig af in huis.

  2. Hé je hebt een echte prijsvragen-freaks kleur gekozen 😉


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.