Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20jul/093

Luna het schoothondje van Sjoerd & Dien

Maandag 20 Juli
Vanmorgen vroeg op want de monteur voor zowel de telefoon en internet zou er tussen 8-13 uur zijn en tja dan moet je wel klaar zijn.
Wat duurt wachten dan lang zeg, maar goed ondertussen wat gerommeld in huis en de dieren verzorgd en ook met prijsvragen bezig geweest.
Half 1 kwam de monteur en telefoon en internet vervangen en ik heb nu heerlijk snel internet 60 MB download en 6 MB upload en dat is heftig snel.
Door de wijziging veranderde er wel een en ander in de email gegevens maar heb dat al weer onder controle en ik blijf het een vaag iets vinden maar oaky het werkt weer en ik wil nu enkel nog genieten van het werkende snelle internet.
In de middag wat tv gekeken er was helaas geen tour het is rustdag, maar genoeg op de band om te ontspannen voor de buis met kat op schoot.
Vervolgens eten gaan maken en samen met Johannes lekker zitten eten en tv gekeken.
Na het eten nog wat op de pc en toen deed de mail het inmiddels ook weer 100% en kreeg ik een leuke mail van Sjoerd, hij stuurde foto’s van mij en Luna hun hond, die maakte ze afgelopen vrijdag toen we op bezoek waren.

Ik vind het wel schattige foto, dit is de leukste uit de reeks dus ik dacht die deel ik even met jullie.
Nu ga ik douchen en bed in de dag zit erop en morgen nieuwe dag nieuwe kansen.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Wat een leuke foto! Je ziet er goed uit!

  2. Leuke foto Moon! En schoothondje, beetje te groot he hahaha, maar wel heeel stoer!

  3. Hahahahaha erg leuk 😆


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.