Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jul/091

Moeders en Lianno op de koffie

Zondag 19 Juli
Rond 10 uur ging de telefoon en ik werd toen net wakker en Johannes was net wakker en nam op, mijn Moeders ze was in Almere met Lianno en wilde zo gezellig even langs komen.
Ze kwamen dus lang we dronken wat koffie en kletsen gezellig bij, Lianno speelde even met de kittens en we hebben de kamer boven laten zien en dat vond Lianno super geworden.
Lianno zocht een DS spelletje uit om even te lenen en dat is prima.
Hij maakte de kledingkast open waarin we zijn kleren hebben opgeslagen en hij had wat riemen nodig en die heeft hij nu mee.
Ik maakte een leuke foto van mijn moeder en Lianno op bed, dit is hem en ik vind hem echt super.

Na de koffie en spelen gingen moeder en Lianno weg en wij verzorgden de dieren en vervolgens gingen wij wat doen aan de straat voor ons huis, plantjes snoeien, onkruid wieden en vegen en het ziet er weer heel netjes uit nu.
Johannes moest nog wat werk afmaken en ik zette de tv aan op de Tour, spannende dag en het meeste heb ik gemist want ik was neit lekker en viel weer eens in slaap, gelukkig net op tijd wakker om de laatste 3 km goed te zien, heerlijk voor Contador en nu hopen dat Amstong een stapje terug zal doen..........zal niet makkelijk zijn voor Amstrong die altijd zijn knechtjes had en nu in mijn ogen zich als knecht zou dienen op te stellen, we zullen eht zien in de laatste week.
Ik maakte eten sla en kip uit de oven, moeders kwam nog even langs toen ze Lianno had terug gebracht en dronk nog even koffie, ik vond het erg lief en fijn dat ze langs kwam en we hebben meteen even afgesproken voor woensdag avond.
Na haar bezoek ben ik gaan opruimen en mail doen en nog wat tv kijken en nu douchen en bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat leuk dat ze langs kwamen. De foto is erg leuk en spreekt boekdelen. Je ziet hoe blij hij is met zijn kamer!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.