Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18jul/091

Mooie nieuwe Luipaardgekko dames

Zaterdag 18 Juli
Vanmorgen stonden we weer op een nette tijd op, want we hadden allerlei plannen gemaakt.
Ik heb eerst San gebeld gisteren kwam het er neit van en daar baalde ik van, maar San had goed nieuws ze was haar spullen aan het pakken en ze ging naa rhuis, in september wordt ze geopereerd en we hopen dat ze tot die tijd wat rust kan hebben en aansterken voor de zware ingreep, meis we denken aan je en zijn er voor je dikke knuffel!
Na een rustige start met koffie zijn we vertrokken naar Hilversum, Elis & Camiel wonen daar zij waren beide jarig geweest.
Tijdens hun verjaardag waren ze op vakantie en nu vroegen ze of we zin hadden te komen en dat hadden we, we komen niet veel bij hun omdat ze in flat wonen end at is hele klim voor me, maar nu wilde ik echt ze hebben hun keuken verbouwd, nieuwe vloeren en het is echt heel mooi geworden. Camiel had heerlijke cheech taart uit New York en ik wil het recept hoor, want dat ga ik ook eens maken echt lekker!
We hebben lekker genoten van heerlijke koffie, taart, gezellig zitten kletsen, samen broodje gegeten en tegen 1400 uur vertrokken we weer.
Het was erg gezellig en we spreken snel weer af om de winkel daar bezoeken en dan ook nog zodat jullie de kittens kunnen zien.
Wij hadden een afspraak in Kampen om 1500 uur, met een meneer die 3 mooie volwassen Luipaardgekko’s te koop had met terrarium erbij.
Gezien onze eerste Luipaardgekko dames van 2002 zijn, ze dus nu al 7 jaar zijn en dus behoorlijk oud en zich ook zo gedragen wilden we wat nieuwe dames die we bij onze man Hubby kunnen plaatsen.
De dames hebben de naam Lady, Daisy en Meissie gekregen en ze zijn van 2005 en 2007 en dit zijn ze dus.

Op weg naar huis stopte we even voor wat spullen bij de Intratuin en toen snel naar huis, de dames even laten bij komen en ze toen bij Hubby ons mannetje gezet en dat klikte meteen en er werd binnen een minuut al gepaard.
Toen we daar mee klaar waren heeft Johannes de bakken van de Vuurskinken voorzien van nieuwe aarde en mos, nu zijn de bakken weer erg mooi.
Vervolgens nog wat tv gekeken en zitten rommelen en uiteraard zitten genieten van de drie nieuwe dames en nu ga ik zo douchen en bedje in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wow die zijn mooi. Veel plezier met deze dames.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.