Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15jul/091

Geen telefoon, modem kapot!

Woensdag 15 Juli
Vandaag werd ik wakker van mijn mobiele telefoon die afging en dat verbaasde me want Johannes belt me altijd op thuis nummer als ik nog op bed lig en hij naar zijn werk gaat.
Ik dacht ik bel wel even terug en wat bleek mijn telefoon deed het niet, goed begin van de dag, niet dus.
Er was een storing melde de automatische telefoonbeantwoorder van UPC en meteen verbrak de verbinding...heel de dag bleef het zo stil, dat was ook wel eens fijn.
Mijn broertje belde op mijn mobiel en klaagde dat ik heel de tijd in gesprek was en dat het vandaag wel extreem was zelfs voor mijn doen, maar ja dat lag dus ook aan UPC.
Ik heb de dagelijkse dingen gedaan en was niet echt lekker keelpijn, hoofdpijn en gewoon futloos een soort dweiltje.
De hele dag lekker bezig geweest op het forum en msn met een lid van mijn forum waarmee ik veel en erg leuk contact heb, ze noemt zichzelf gekmens, ze is sinds kort een moderator in ons forum en daar zijn we erg blij om.
In de middag de tour aangezet, maar daar baal ik ook inmiddels van het is gewoon niet leuk dat gezeur over doping, oortjes altijd wel iets en dus wordt er niet gestreden maar enkel gereden en voor de kijker is dat echt niet leuk, maar lekker belangrijk zullen de renners en ploegen leiders denken, ze verdienen toch hun centen wel........
Na het eten deed nog steeds de telefoon het niet dus maar eens gaan bellen met UPC en wat bleek na een lange wachttijd, 3 verschillende medewerkers vertelde nummer 4 me wat ik al reeds vermoedde mijn oude modem was overleden en er moet een monteur komen om een nieuwe te plaatsen en dat kan op zijn vroegst pas maandag.
Nou mooi niet daar ging ik niet mee akkoord ik ga niet 5 dagen zonder telefoon zitten en dus kwam hij met de oplossing om mijn nummer tijdelijk op het internet modem te activeren en dat zou uiterlijk 2200 uur werken en ik bleef steeds even proberen en om 21.25 uur deed hij het gelukkig weer.
Maandag komt men een nieuw modem brengen en tot dan blijft het zo even en dat werkt dus prima, goede oplossing, dit kan niet blijven want wij gaan over op ander internet en dat modem heeft geen telefoonaansluiting vandaar.
Ik heb nog wat soaps gekeken en vermaakte me vandaag met een online bingo spelen, het is gratis en mooie prijzen en erg verslavend.......nu duimen dat we winnen.
Zo nu is de dag om en ga ik douchen en bed in, ben moe en morgen is infuus dag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Ja die tour, ik baal er ook echt van, ze fietsen niet echt meer, hangen wat in het peloton, gezeur over oortjes 👿
    en doping inderdaad, vond de Giro dit jaar veel beter om naar tekijken, maar we moeten nog een aantal dagen, dus misschien wordt het wel leuker…
    Succes met je foon en je modem


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.