Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14jul/090

Nieuw paspoort zonder biochip

Dinsdag 14 Juli
Vandaag vroeg op is weer Sjoerd dag, lekker schoon huisje en gezellig, we gaan zaterdagavond Sjoerd even ergens mee helpen op de pc.
Sjoerd hielp me om de dozen klein te maken zodat ze de container in konden en we hadden veel en grote dozen liggen van bed en kast die we hebben aangeschaft.
Johannes werkte thuis en dus geen reis tijden of files, maar hij was wel erg druk en zat niet lekker in zijn vel door het rare weer in Nederland zullen we maar zeggen.
Ik ben mijn nieuwe paspoort gaan halen en ik heb dus gewoon nog een oude omdat de regering het nieuwe weer uitstelde tot september, dus over 5 jaar zien we wel weer.
Onderweg even bij de tapijt winkel gestopt en een afspraak gemaakt om een offerte te laten opmaken voor het opnieuw bekleden van de trap en hal boven, oude zit er al op sinds 1982 dus tijd voor nieuw spul, ik heb een mooi kleurtje zeil uitgezocht en mooie afwerk strips en nu wachten we op de offerte, alles is opgemeten en ze kunnen gelukkig om de trap lift heen werken.
Ik had al geinformeerd hoe het anders kon trap lift eraf en daarna er weer op maar dat kost aardig wat, het mag alleen door de leverancier gebeuren en je moet 2 mannen betalen voor halve dag en dat dus 2 keer.......tel maar uit das dan nog exclusief voorrijkosten.
Nou ja wij wachten vol spanning op het bedrag voor schoonmaken en vernieuwen en wordt vervolgd....
Verder dagelijkse dingen gedaan en ben nog steeds erg blij met de eitjes van de VuurSkinken en vandaag weer 2 eitjes van de Luiupaardgekko.
We hebben hier het internet laten verhogen we gaan over naar fiber en hele hoge snelheid dus binnenkort komt het nieuwe modem en vervolgens een monteur en dan zullen we nog sneller over internet gaan via UPC glasvezel!
Na het eten hebben we Lianno gebeld en die was erg vrolijk en vertelde dat hij op kamp gaat hij kon niet vertellen wanneer of waarheen maar hij was erg blij end at deed ons erg goed.
Nog wat tv gekeken en ben erg vroeg naar boven gegaan douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.