Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jul/090

Druk met prijsvragen

Maandag 13 Juli
Zo half 8 ging mijn wekker en stond ik op, dieren verzorgd, huisje gedaan en veel aan prijsvragen gedaan meer dan de laatste weken.
San ligt in het ziekenhuis en naast smsjes sturen en bellen, kaartjes via post kan ik haar helpen door de prijsvragen in te vullen voor haar en daardoor doe ik nu zelf ook weer meer mee en dus voor beide misschien erg leuk resultaat.
Tegen de middag ben ik naar fysio gegaan en dat ging me goed af wel heel aangepast programma ivm heup en nu 2 keer per week ipv 3 keer, maar goed beter iets doen dan helemaal niets.
Ik heb gelopen 5 minuten en op de fiets 5 minuten en beetje kracht training gedaan eigenlijk van alles een derde en dat ging goed.
Verder nog wat tv gekeken, mail gedaan en gewoon dagelijkse dingen die je wel bezig houden.
In de avond met Johannes samen gegeten en og lekker tv gekeken en op een mooie tijd naar boven, douchen en nog even de tv aan in bed heerlijk.
Dat bevalt me wel goed in het verleden had ik dat ook maar omdat de kabel doortrekken stoorde op ontvangst en dus de kwaliteit is dat weggehaald en heb ik nu een ontvanger die gratis Ned 1,2 en 3 doorgeeft maar dat is niet genoeg dus hebben we nu voor de slaapkamer Digitene besteld zodat we de meeste zenders in bed kunnen zien.
Dat zal dus binnenkort wel worden bezorgd samen met een leuke MP4 speler die je er nu bij kado krijgt en dan ook nog een flinke korting op de kosten en dan is het erg leuk om zoiets te kunnen doen.
Verder nog veel zitten kletsen met Johannes over de trap en wat ermee te doen...nog niets besloten maar er moet wel iets gebeuren want dit zeil zit er al op sinds 1982 en is echt gaar, op en totaal versleten.
Nou ja morgen weer een dag...................

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.