Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12jul/092

Logeerkamer & Slaapkamer klaar!

Zondag 12 Juli
Vandaag hebben we uitgeslapen en ik het langste zoals gebruikelijk, heerlijk had ik ook wel nodig, lekker met Smockey op bed daar geniet ik echt van.
Rustig opgestaan en Twil belde dus gezellig bij zitten kletsen, binnenkort komt ze weer een dagje gezellig op en neer om samen met de Wii-Fit aan de gang te gaan en gewoon omdat we het allebij erg leuk vinden met elkaar.
Daarna de dieren verzorgd, huisje gedaan en toen verder met de logeerkamer en die is klaar jippie!

En dit is het resultaat geworden en voor de oplettende lezer, ja op de rechterfoto hangt een kinderfoto van mij, toen was ik jong.
De slaapkamer is ook af en nu staat de tv aan het voeteneind heerlijk kan ik weer tv uit bed kijken.

Mijn broertje kwam langs en vond het een hele verbetering en erg mooi geworden, toevallig heeft hij exact hetzelfde bed maar dan 2 persoons gekocht, das wel heel toevallig toch.
Mijn broertje nam de oude tv mee, de oude work-mate en 2 surround boxensetjes voor pc die wij niet meer nodig hadden en hij goed kon gebruiken, hij nam ook jonge maanvissen mee voor een vriend die ze graag wilde en dus iedereen weer blij.
Johannes en ik verzorgden nog even de bak van de Vuurskinken en stuitte op maar liefst 9 eieren! Er zitten 2 dames in de bak en ze leggen 1-2 eieren per keer dus geen idee sinds wanneer er eieren in de grond begraven liggen , maar nu ligt alles in de broedstoof en wachten wij vol spanning af hoeveel eruit gaan komen.
De Luipaardgekko dame heeft ons ook verblijd met 2 eitjes en dus hebben we er nu 6 van hun liggen ook daar kijken vol spanning naar uit of ze goed zijn.
De man zit welliswaar appart van de dames bij de Luipaardgekko’s maar ze kunnen toch nog eieren leggen omdat ze het zaad opslaan in hun lijf, één paring kan goed zijn voor meerdere legsels, dus vandaar.
We zijn er in ieder geval erg blij mee, leuk en hopen echt dat er goede eitjes tussen zullen zitten en de tijd zal het leren.
Verder hebben we gezellig zitten kletsen, overlegd hoe en wat we met de trap in huis zullen gaan doen, dat is het laatste wat aan vervanging toe is namelijk.
Ook nog wat tv zitten kijken, Johannes heeft nog wat werk gedaan en nu is het weekend weer om.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat is de slaapkamer mooi geworden met de cars dekbed en dergelijke.Mooi makkelijk dat je nu vanuit je bed zo tv kan kijken. Inderdaad ik dacht al dat er een jeugdfoto van je hing op de logeerkamer. Ik had je er wel van herkend.

    Spannend al die eieren en ik hoop dat ze goed zijn zodat jullie over een tijdje weer mooie jongen hebben.

    Liefs Monique

  2. Dat is mooi geworden!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.