Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11jul/090

Remco, Nicky en de kids Jordy & Janey bedankt voor de gezellig dag!

Zaterdag 11 Juli
Vandaag stonden we al op tijd op, verzorgden de dieren en al vroeg kwam er bezoek, Remco, Nicky en de kids Jordy & Janey.
Remco is een collega van Johannes en ze kennen elkaar al jaren en Remco was ook op ons trouwen, we zijn al paar keer een dagje met hun uit geweest naar Dierentuin en ook gewoon bij hun thuis geweest en nu kwamen ze voor het eerst hier de dierentuin bezoeken.
Het was heel gezellig en ze namen een mooie bak vol plantjes mee, soort mini tuintje en die staat nu te pronken op de salontafel.
We hebben heerlijk zitten kletsen, alle dieren met ze bewonderd, de tuin bekeken en de kids vermaakte zich lekker met de PSP en Nintendo DS.
De kids waren heel erg onder de indruk van de grote vissen en gek op de katjes, Janey speelde met de kittens en de kittens met haar en Gizmo viel lief bij haar in slaap.
Ik had een heerlijk uitgebreide lunch met broodjes, allerlei vleeswaren en diverse soorten kaas en salades, het werd een heerlijke en gezellig lunch en gewoon midden in de woonkamer op de bank, echt leuk.
Terwijl de kids speelde spraken Johannes en Remco over hun dingen en Nicky en ik over andere dingen en soms gewoon met zijn vieren het is altijd erg humor vol zoals wij met elkaar omgaan, is gewoon erg relaxed en gezellig.
Eind van de middag gingen ze op huis aan en we spraken af snel weer eens naar hun te gaan en dat zullen we zeker doen of misschien weer een dagje weg met zijn allen lijkt me ook wel leuk.
Johannes en ik ruimde nog wat op en gingen naar de winkel een garderobekast halen voor de logeerkamer en we zijn geslaagd ook meteen voor kleed in de logeerkamer.
Toen even wat gegeten en boven verder met het bed afmaken, kast in elkaar gezet en de andere kast staat nu in onze slaapkamer tegen ons voeteneind aan met de tv erop.
Nu wordt tv kijken vanuit bed weer mogelijk, toen hij voorheen bovenop de hoge kast stond kon ik het niet meer volgen en nu dus weer wel, moet nu nog aangesloten worden en kabels wegwerken.
Morgen ga ik de boel verder opruimen was nu geen tijd meer voor, die handleidingen van de bouwwerken zijn altijd erg onhandig, maar goed alles zit in elkaar en werkt en het is erg mooi geworden de nieuwe logeerkamer, alles in beuken kleur.
Mijn broertje belde nog even en we kletsten en hij had wat nieuwtjes die ik graag hoorde en we spraken af dat hij morgen even langs komt, gezellig.
Na het harde werken was de avond ook al zo goed als om, nog wat gedronken en even rustig gezeten en nu gaan we douchen en bed in, morgen weer een dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.