Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jul/090

Leuk bezoek

Donderdag 9 Juli
Johannes was al in Amsterdam toen mijn wekker ging om half 8, tja ik voelde er weinig voor om voor die tijd op te staan.
Ik heb lekker in huisje gerommeld, dieren verzorgd, de bakken schoongemaakt.
Ik ben naar de diëtist geweest en die was tevreden en ik ook, gewicht is nu 98 kilo en de samenstelling van mijn lichaam wordt steeds beter, minder vet meer spier massa, op dit moment iets teveel vocht in lijf maar dat is normaal voor mij.
Waar ik nu op moet gaan letten is dat van de totale inname van kcal voor de helft komt door de koolhydraten.
Verder heb ik met fysio gesproken en maandag gaan we weer voor het eerst proberen of het wil lukken met de heup.
Ik heb contact gehad met de AH over de defecte flipperkast die ik bij hun won, maar ze hebben met Witte Reus gebeld en die meneer zit in Spanje dus ik moet even geduld hebben tot eind juli en dan hoor ik meer over hoe ik een hele flipperkast ga ontvangen.
In de middag lekker in huis bezig geweest met prijsvragen, mail en ik heb uiteraard de tour gekeken en mijn soaps.
San gebeld en het gaat redelijk ze proberen uit te vinden op welke pijnstilling zij het beste reageert en ze zal nog wel even moeten blijven zei ze.
Johannes kwam thuis en we aten snel wat en na het eten kwam er een collega van Johannes, die hoorde Johannes altijd over de katten en onze dierentuin en vond het erg leuk om eens te komen kijken.
Frank vond het erg leuk en het was erg gezellig, we dronken koffie en kletsten gezellig over van alles en nog wat en tegen half 12 ging hij naar huis en wij ruimde op en gaan nu snel ons bed in morgen wel gewone werkdag voor iedereen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.