Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jul/090

Freecom ToughDrive Sport 500GB mobiele HD gewonnen.

Woensdag 8 Juli
Ik was mooi vroeg op gestaan en het was slecht weer stortbuien en vannacht ook onweer, dus tijd om op te staan en Johannes was eerst even Thuis aan het werk voor hij naar Amsterdam ging.
Huisje gedaan, dieren verzorgd en eigenlijk had ik vandaag mijn test dag in Rotterdam maar mijn heup wil nog niet dus die heb ik afgezegd.
Ik heb de was gedaan en wat gerommeld in de hobby kamer waar nog steeds een hoop gedaan moet worden, maar elke keer komen we weer een stukje verder.
De katten maken het goed waren weliswaar niet blij dat de tuindeur dicht bleef, maar ja anders gaan ze gewoon naar buiten zelfs als het keihard regent en dat vind ik niet nodig dus deur dicht.
Ik belde met Monique en we hebben we even bij kunnen kletsen door allerlei toestanden was het alweer veel te lang geleden dat we belden.
San liet me weten dat ze weer in het ziekenhuis is, de pijn werd teveel en ze wordt ergens in augustus weer geopereerd en tot die tijd proberen ze nu medicijnen te vinden die haar pijn kunnen verzachten.
San we denken aan je en hopelijk ontdekken jullie samen een manier om de situatie draaglijker te maken.
Tussen de buien door bracht ik het tuin afval in zakken naar de container, zak si zo vol en weegt niets en ik rij op scoot mobiel tot aan container, we hebben sinds kort van die ondergrondse dingen heeft voor en nadelen, een nadeel is dat er maar een zak in past dus elke keer mot je startknop drukken, pasje erlangs halen ding open doen zak erin ding dicht en dan weer van voor af aan, het leek vandaag wel bezigheidstherapie.
Ik heb met een lange snoeischaar de dode bladeren van de varen in de tuin verwijderd, vond het geen gezicht die bruine dorre bladeren in hartje zomer en door de lengte van de snoeischaar kan ik het zelf zonder bukken en dus sinds lange tijd heb ik weer wat zelf gedaan in de tuin.
Verder wat op het forum gezeten, mail gelezen tv gekeken en gewoon gerommeld en toen kam de post met een pakje, ik maakte het open en was helemaal verbaasd en blij verrast ik heb namelijk een hele mooie HD gewonnen.
Het is een ToughDrive Sport 500GB van Freecom, klein handig en kan een stootje hebben en is zwart met rood en de schijf is goed beveiligd met encryptie dus heel goed voor Johannes en die was er heel blij mee/

Verder nog wat series gekeken en Johannes kwam thuis samen gegeten en niet veel later een douche genomen en nu is het bedtijd, morgen heel vroeg op Johannes heeft een cursus te geven om 8 uur en dus staat hij om 5 uur op en liggen we er zo al om half 10 in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.