Wolkbreuk leek op koude douche

Dinsdag 7 Juli
Vanmorgen stond Johannes al op om 5 uur hij moest cursus geven dus vroeg in Amsterdam zijn, ik bleef liggen tot half 8.
Sjoerd kwam en maakte ons huisje schoon en we kletste, dronken koffie en ik moest eerder weg dan hij.
Ik ging naar de stad pasfoto’s maken en dat was in principe zo gedaan, mocht alleen mijn bril niet op houden, kreeg een goed gelijkende bril zonder glazen, dit ivm met het biometrisch paspoort.
Dit is het nieuwe paspoort met vingerafdrukken en een chip die je foto bezit, nou ja mij allemaal best, vingerafdrukken niet gedaan is weer uitgesteld door Den Haag tot 1 september en ik ben er blij mee, want ik wilde dat toch al niet doen.
Nou ja de foto is gelukt en het valt niet echt op dat ik een andere bril zonder glazen op heb alleen als je het weet dan.

Vervolgens even door het centrum gereden de tijd volmaken tot ik bij het stadhuis mijn paspoort kon aanvragen, ik kwam bij de FreeRecordShop en kocht een leuk spel voor de Nintendo DS het heet Dolfijnen eiland en is heel erg leuk en meteen nam ik het spel Marble Challenge voor de Wii, dit is een spel speciaal voor het balance bord en geloof me he tis moeilijk maar erg leuk.

Toen op weg naar huis en jawel daar kwam het onweer brr ik haat dat echt en ik kan niet harder op de scoot mobiel en moest nog aardig stukje en toen een wolkbreuk en doorweekt in een enkele minuut, nou schuilen kan ik niet op dat fietspad en dus maar domweg doorrijden en toen ik thuis kwam was ik nat tot op de huid, de vingers letterlijk blauw van de kou en natheid, echt niet leuk winterhanden in hartje zomer.
Het waaide behoorlijk en het was dus fris en die wolkbreuk maakte me door en door koud.
Even omgekleed en bij zitten komen, dit was niet grappig op zijn zachtst gezegd.
In de middag kreeg ik een telefoontje dat ze het bed eindelijk komen ophalen, is het oude aangepaste bed wat wij nog hadden maar als logeerbed hadden neergezet, nu hebben we een mooi ander bed besteld…………..iets leuker dan een ziekenhuis bed.
Verder de tour aangehad en ik heb de test dag in Rotterdam afgezegd mijn heup doet te moeilijk dus ik zal eind juli wel een keer gaan maar niet nu dat heeft geen zin.
Uiteraard ben ik gaan kijken naar de herdenkingsdienst van Michael Jackson en was heel erg onder de indruk van zijn dochter, niet alleen omdat ze nu zichtbaar waren, dus niet een deken over hun hoofd, maar door wat ze zei…..”Mijn vader is sinds ik geboren ben de beste vader en ik hou van hem” , nou alle mensen die beweren dat MJ niet goed was voor zijn kinderen moeten hier maar eens goed naar kijken.
Het was verder een mooie dienst en ik denk dat hij inderdaad nog lang zal voortleven door zijn muziek en dat heeft hij ook wel verdiend.
Ondertussen belde ik Lianno nog even en het ging goed met hem, het was een kort gesprekje hij had andere dingen die hij moest doen dus hingen we snel op.
Johannes kwam laat thuis en ik maakte wat eten en we aten samen voor de buis met de herdenkingsdienst op tv.
Dag om …….ik wil San nog even een hart onder de riem steken en laten weten dat ik aan je denk en hoop dat je het allemaal aan kan en onder controle krijgt en niet weer naar het ziekenhuis hoeft morgen, dikke knuffel van ons en we denken aan je!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie