Het glas geheven op het leven

Maandag 6 Juli
Vanmorgen weer gewone tijd op, Johannes werkte thuis en ik rommelde wat in huis en verzorgde de dieren.
Ik deed wat op mijn pc, mail, forum en werkte nog wat aan de home pagina die nu bijna af is, nog wat puntjes op de i zetten en dan komt die denk ik einde van de week online.
Samen met Johannes geluncht, lekker gebakken ei met paprika en kaas, jummie.
De buurman kwam even langs bewonderde de dieren en bracht heerlijke komkommers en andijvie van de tuin, dat wordt weer smullen.
Johannes en ik plukte samen nog wat pluimen van de vlinder struik bij onze parkeerplaats, mooi geurende en paars, deze zijn voor Oom Bob.
Toen zijn we richting Amersfoort gereden, want daar werd mijn Oom Bob gecremeerd, het was erg druk.
Zijn wensen op de rouwkaart waren bij iedereen overgekomen, hij wilde namelijk omringd worden door heel veel zelf geplukte bloemen en iedereen had andere zelf geplukte bloemen bij zich, heel leuk om te zien.
Het was een mooie dienst en na afloop hebben we op zijn verzoek het glas geheven op het leven, onder genot van haring en hartige frituur hapjes, dat is heel anders dan gebruikelijk om het zo maar te zeggen.
Bij het naar huis gaan kregen we uit naam van Oom Bob allemaal een zakje met zaadjes mee, onder het motto nu bloemen voor hem en volgend jaar van hem, vond dit een heel mooi gebaar.
Op weg naar huis even mijn nichtje op het station afgezet met haar dochtertje en toen naar huis, we waren om half 7 thuis.
Eten besteld en rustig gegeten en we hebben het concert van Michael Jackson aangezet en lekker geluisterd en nu gaan we zo naar bed, morgen is het weer vroeg dag.Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Het glas geheven op het leven

  1. San schreef:

    Wat een bijzondere crematie. Mooi dat iedereen zelfgeplukte bloemen mee nam en dat je de zaadjes kunt planten.

Geef een reactie