Twil bedankt voor het gezellige weekend!

Zaterdag 4 Juli
Een beetje uitgeslapen vandaag en rustig de dag begonnen.
We zijn naar de AH geweest en hebben verteld dat de flipperkast niet werkt zij gaan maandag contact zoeken met Witte Reus en dan kijken naar oplossing.
In de ochtend huisje gedaan, dieren verzorgd en Johannes heeft wat werk gedaan en rommelde verspreidt over de dag in de tuin, ik deed ook nog wat aan de nieuwe home pagina en het schiet op.
In de middag kwam Twil, gezellig en we hebben lekker naar tennis en Tour de France gekeken.
Lekker genoten van alles, zitten kletsen met hapje en drankje, lekker gegeten en in de avond met zijn allen naar de film Sjakie en de chocolade fabriek gekeken, dat was een mooie en leuke film.
Voor je het weet is dan de avond alweer om en tijd voor bed.

Zondag 5 Juli
Twil was als eerste op, toen Johannes en een uurtje later zo tegen half 10 kwam ik ook uit bed en naar beneden.
Ontbijt gemaakt van verse croissants en koffie, heerlijk.
Zitten kletsen en de dieren verzorgd en wat mail gelezen, maar ja als je leuke visite hebt ga je ook niet heel de tijd achter je pc dus verder geen prijsvragen gedaan of zo.
Twil wilde wel eens zien wat de Wii-Fit nou was en ze was er goed in en we hebben met veel lol samen ons een uurtje vermaakt met de Wii-Fit.
Johannes moest nog wat werk doen en Twil en ik keken naar de Tour de France en de zeer spannende tenniswedstrijd Wimbledon heren enkel finale, het was echt spannend en duurde lang en ze bleven maar gelijk opgaan 4 uur en 20 minuten lang en toen won Roger F.
Voordeel was dat we nu de tour rustig konden zien, op de laptop hadden we Tour de France met geluid en tennis op tv zonder geluid was echt super leuk, tja dat krijg je als er twee mooie sportevenementen elkaar zo kruisen.
Johannes kijkt niet graag sport en dus was dit erg leuk om samen met Twil naar sport te kijken, erover te kletsen.
we aten gezamenlijk een heerlijk maaltijd op de bank met tennis aan, kletsen nog gezellig wat en zagen dat het weer omsloeg onweer en heel veel regen en tja onze katten vinden regen dus niet erg he die moet je echt naar binnen halen op Kuifje na.
Gizmo heeft ontdekt dat het niet altijd even slim is om een kikker in je bek te nemen, hij kreeg de volle laag van de kikker in zijn bek en smoeltje, hij liet direct de kikker los en kneep zijn oogjes dicht en het was echt heel zielig voor Gizmo, maar goed nu maar hopend at hij zijn lesje heeft geleerd.
Johannes heeft geprobeerd om zijn oogjes uit te spoelen maar dat wilde hij niet hij maakte rare bewegingen en waste zich aan een stuk door en na even werd hij rustig en ging slapen, zijn oogjes is niets aan te zien gelukkig.
Ik had ook niet verwacht dat hij hem in de bek zou nemen Pablo, Smokey en Kuifje spelen alleen tik en dan hupt de kikker en tik en zo gaat het door, maar Gizmo had andere plannen, maar goed de kikker is nu in de vijver en Gizmo ligt te slapen dus eind goed al goed.
Maar goed ik zeg altijd tegen mensen het is kat eigen om kikkers te vangen en echt schade brengt het de kikker niet ze spelen alleen, maar ja Gizmo wilde verder en tja dan komt moeder natuur ook bij de kikker met een verdediging mechanisme en dat was zielig en minder leuk maar hoort er wel bij.
Toen was het weekend met Twil om en was het net droog toen ze rond 8 uur vertrok naar haar zussen (Moeders en Moeke 2), morgen is de crematie van hun broer en daar gaan ze gezamenlijk heen, wij gaan ook maar op eigen gelegenheid. Twil bedankt voor de gezelligheid en de leuke dagen afgelopen weekend, wij hebben erg genoten en tot gauw maar weer.
Toen Twil weg was zijn wij gaan douchen en de was aanzetten.
Johannes maakte nog wat werk af en ik deed het een en ander op de pc en keek naar wat tv

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Twil bedankt voor het gezellige weekend!

  1. San schreef:

    Wat een leuk weekend! Sjakie is een leuke film. Fijn dat de Tour weer is begonnen, ik mag er ook graag naar kijken met Maup

Geef een reactie