Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jul/092

Ik heb een flipperkast gewonnen!

Donderdag 2 Juli
Vandaag is het weer erg benauwd , ik heb er last van slaap slecht en gewoon niet lekker.
Het begon met infuus, prikken in een keer in mijn rechter voet en het liep erg goed en snel zonder problemen.
Tijdens het infuus keken we gezellig een film en kletsten wat.
In de middag belde Twil om af te spreken voor dit weekend, leuk heb er zin in samen Tour de France en Wimbledon kijken, met de Wii-Fit dus plannen genoeg.
De gemeente Lelystad belde om over WMO en PGB te praten, maar ik heb de beste man doorverwezen naar de advocaat, heerlijk gevoel.
In de middag wat gerommeld in huis, dieren verzorgd en lekker Touched by an Angel zitten kijken, heerlijke serie.
Toen ging de telefoon de bedrijfsmanager van de AH in de buurt, ha ha ongelofelijk hij vertelde me dat ik de flipperkast van de Witte Reus actie heb gewonnen!
Dit is een plaatje van het apparaat de mensen erom heen heb ik weggehaald en als ik hem morgen in ontvangst heb genomen zal ik een mooie foto posten.

Nou dat wordt dus vanaf morgen heerlijk flipperen bij ons, hier ben ik echt heel blij mee en ik denk dat ik hem op mijn slaapkamer neer ga zetten maar dat zien we wel.
Ik ben actief op Hyves en vond daar een Hyves van het Medisch Kindertehuis waar ik vroeger in verbleef en dus aangemeld en kijken, niet zoveel bekenden tot gisteren toen dook Patricia op en met haar heb ik een aantal jaar in de klas gezeten en we trokken veel met elkaar op waren dan ook de enige dames in de klas.
Ik vind het super leuk haar weer eens tegen te komen en in September is er een reunie en daar kijk ik nu naar uit.
Eind van de middag belde de garage auto is klaar en dus toen Johannes thuis kwam even een kop koffie en vervolgens snel de auto opgehaald.
Na wat eten te hebben besteld hebben we relaxed op de bank gezeten wat tv kijken en afkoelen met ventilator aan ging het wel, de tuin gesproeid en toen koelde het lekker af in huis naar 26 graden nog veel te warm maar beter dan de 30 graden over dag, ik zeg het niet gauw maar nu mag het wel even onweren even de druk van de ketel en terug naar zomers lekker weer.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat een geweldige prijs! Gefeliciteerd heel veel plezier ermee.

  2. he zeg dat is weer een leuke prijs. kan ik jullie proberen te verslaan. ha ha 😆


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.