Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jun/092

Bedankt Ina, Inge en Hanneke!

Zondag 28 Juni
Vandaag lekker uitgeslapen en rustig de dag begonnen, nog na genietend van gisteren.
De dieren verzorgd, aquaria schoongemaakt en Johannes was even in de tuin bezig, hij heeft de pomp van de vijver ontstopt, de kikkers kruipen er in en dan verstopt de boel.
Na de lunch kwamen Ina, Inge & Hanneke (Johannes zijn zus en nichtjes) en Inge was net jarig geweest en Hanneke is bijna jarig en dat vieren ze eidn juli samen, maar Inge had zoals beloofd lekker taart meegenomen zelfgemaakt en Inge kreeg van onze de Homecinemaset en HD recorder die zo goed als nieuw waren en wij over hadden omdat we een nieuwe set hadden gewonnen en ze was er erg blij mee, Hanneke hebben een een printer voor haar verjaardag alvast gegeven, die had ze nodig voor study en ook zij was erg blij ermee.
Inge had een nieuwe spiegelreflexcamera die ze zo graag wilde en dus hebben we heel veel leuke nieuwe foto’s van de katten en reptielen bijna 300 stuks, echt leuk en een mooie camera ook, voor mij allemaal iets te moeilijk ik maak geen foto’s ik kijk naar lcd scherm dat wat ik zie staat erop en door zo’n kijkgaatje is het erg moeilijk kan ik je verzekeren.

Hanneke met de kittens

Het was mooi weer en dus hebben we ook in de tuin gezeten voor mij was dat eerst te warm en na het avond eten was het lekker buiten dus nog kopje koffie en ik heb toen de tuin even gesproeit en daarna zijn ze naar huis gegaan.
Het was erg gezellig en we zien jullie eind juli ergens weer, maar dan in Wageningen.
Toen ze weg waren nog wat opgeruimd en Johannes rommelde nog wat in de tuin en uiteraard naar wat tv gekeken en toen snel bedje in.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Leuke foto’s, fijn dat het zo gezellig was.

  2. Ik loop nogal achter, maar wat een geweldig mooie kittens zijn het toch! Ik kom ze graag snel bekijken! Kunnen we ook weer bijkletsen..
    xxx


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.