Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27jun/093

Geweldige dag in Burgers Zoo met Lianno en Moeders!

Zaterdag 27 Juni
Vandaag erg vroeg op, 7 uur stonden we al naast ons bed en na ontbijt en koffie zijn we de spullen in de auto gaan doen en toen op naar Moeders.
Even na 8 uur reden we weg bij Moeders op weg naar Lianno in Almere, die moest nog even een broodje opeten en daarna vertrokken we naar Arnhem.
Onderweg kletsen en Lianno speelde achterin met de Nintendo DS en met een goed uur rijden waren we er dan, Burgers Zoo.
Er was geen elektrokar mee vrij dus met de duwrolstoel en dat is wel te doen alhoewel ik het soms doodeng vind omhoog, omlaag en scheef, hobbels maar dat had ik er wel voor over.
We hadden heerlijk weer, niet te veel zon maar genoeg en in de Bush, Dessert, Safari & Ocean merk je niets van het weer buiten.
Ook de rimba gezien en het dierenpark zelf kortom bijna alles gedaan en gezien.
Veel gezien en genoten en lekker een lunch gegeten op buitenterras in het zonnetje en Lianno maakte vaak foto’s met het toestel van Oma (Moeders).
Natuurlijk kwamen we bij speeltuinen waar Lianno lekker zich uitleefde en we hebben een heerlijke dag daar gehad van 10-16 uur zijn we heerlijk droog onder de pannen geweest in Burgers Zoo.
Toen we aan het eind van de dag de foto’s gingen halen begon het pas te regenen en ja in de middag wel veel onweer geluiden en af en toe wat bliksem, maar dat kon geen kwaad.
De foto’s zijn erg leuk geworden kijk maar:

Meer foto’s staan er nu al op Lianno zijn homepagina, de foto’s van Moeders toestel volgen van de week.
Aan het eind van de dag mocht Lianno nog een kadootje uitzoeken en hij koos een Mood Ring, de ring heeft dierenafbeelding met steentje dat verkleurt als de temperatuur wijzigt erg leuk en grappig.
Op de weg naar Almere kregen we heel veel regen en stukken echt met 40 km per uur over de snelweg, maar al met al ging de reis erg goed en Lianno vermaakte zich prima met de Nintendo DS.
In Almere zijn we naar de Mac Donalds gegaan en aan de happymeals, er zaten kadootjes in waarmee je ice age waterijsjes kan maken en een toverbeker, als je koud drinken en ijsblokjes erin doet dan verkleurt het afgebeelde ice age figuurtje end at was dolle pret aan tafel.
Na het eten hebben we Lianno terug gebracht en zij we bij Moeders nog kopje koffie gaan drinken en even met Moeke 2 gekletst en toen naar huis, moe en voldaan van een heerlijke dag uit met de familie.
Ik heb toen nog even Monique gebeld want ze heeft het niet makkelijk en ik hoop dat ze er een beetje goed door zal gaan komen, dus meid hou vol en veel sterkte en ook al zijn we erg druk dit weekend je weet ik denk aan je.
Toen nog even gerommeld en nu ga ik bijkomen, douchen en bed in.
Moeders bedankt dat je erbij was, het was een super gezellig dag en ik zal lang nagenieten hiervan!

Edit 22.30 uur Toen las ik nog wat mail en wat denk je.....Johannes heeft een midweek in chalet gewonnen echt zo gaaf!
Johannes Pijnacker Hordijk 
Een midweek in een chalet.
Aangeboden door Camping de Duinhoeve

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat jullie een heerlijke dag hadden met elkaar! Mooie foto’s

  2. PS Gefeliciteerd met de mooie prijs

  3. Echt een geweldige foto! En van harte met jullie prijs, hebben jullie al plannen gemaakt? 🙂


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.