Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26jun/091

Michael Jackson R.I.P

Vrijdag 26 Juni
Vannacht beter geslapen dan de nachten ervoor wel was ik vroeg wakker, maar dit keer kon ik lekker blijven liggen en heb geknuffeld met de katten.
Vanmorgen hoorde ook ik uiteraard van de dood van Michael Jackson, alhoewel ik nooit de massa hysterie heb begrepen rond hem of welke artiest dan ook denk ik dat heel veel fans hun hart nu breekt.
Ik vond zijn muziek wel goed vooral het nummer Ben en They don’t care about us waren mijn favoriet.
Hij is van veel zaken beschuldigd, maar het bewijs werd nooit geleverd en zijn leven is er wel door beheerst en ik hoop dat hij nu zijn rust zal vinden.
Sjoerd kwam het huisje doen en we hebben gezellig gekletst, hij is erg blij met de fonduepan die ik voor hem heb gewonnen.
Johannes werkte thuis en dat vind ik altijd erg gezellig, ondanks dat we weinig kletsen dan, hij meestal aan de telefoon zit en ik stil ben en tv kijk zonder geluid of met koptelefoon, maar het is gewoon fijn dat hij er is.
Ik heb wat op de pc gerommeld, aan de homepagina gewerkt, aan het forum gewerkt en me prima vermaakt.
Uiteraard de dieren verzorgd en met Monique gebeld, die ligt in het ziekenhuis en het gaat redelijk.
Ik heb wat tv series gekeken en we zijn ook nog boodschappen wezen doen in de avond.
Mijn heup wordt minder en maandag morgen naar de huisarts en ik denk dat ik komende week ook nog neit terug kan naar fysio, maar goed zien we maandag wel.
Met de katten gaat het prima, ze gaan steeds meer samen doen en Smockey wast ze heel veel is zo lief gezicht, ik ga kijken of ik het van de week kan filmen, maar voor nu foto’s van Smockey & Kuifje.

Lief hè ze lagen in het zonnetje zo met elkaar bezig, was dus moeilijk een goede foto te maken door het felle licht, maar de boodschap komt wel over.
Nu is het bedtijd een druk weekend voor de boeg, maar allemaal leuk.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke foto’s! Fijn dat alles zo goed gaat met de drie kanjers.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.