Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jun/090

Monique sterkte in het ziekenhuis.

Woensdag 24 Juni
Vannacht was een ramp, steeds wakker, dromen en een behoorlijke pijn in mijn heup/bekken en dus stond ik om 5 uur alweer op en ben aan de slag gegaan in het forum.
Om 6 uur was ik nu wakker en heb ik meegedaan met het Efteling mysterie maar die server was zo druk ik kwam er bijna niet op, nou ja maakt niet uit ik was toch al wakker.
Vandaag wordt Monique opgenomen voor behandeling en hopelijk heb je internet dit keer  en gaat alles een beetje naar wens de komende dagen.
Heb Johannes later koffie boven gebracht net voor de wekker zou gaan, vond hij erg leuk want het gebeurt zelden dat ik eerder op ben dan hij.
De rest van de dag de dagelijkse dingen gedaan huisje, dieren en met de katten gespeeld.
Ik kon niet lang in een houding zitten, liggen, hangen dus steeds wisselen ben dan ook erg blij met de relax stoel en zijn kantel functie zo kan je je gewicht verplaatsen.
Doordat mijn slijm beurs weer zwaar geirriteerd is heb ik fysio afgezegd voor deze week, moet van de huisarts ongeveer 10 dagen rustig doen.
Na het avond eten lekker de tuin gesproeid dat vind ik leuk werk en zeker als er katten meehelpen, want als je gaat sproeien willen de kikkers weg die vinden dat niets en tja de katten vinden dat echt geweldig en jagen achter ze aan tot ze de vijver bereiken en dan is het plons weg kikker.
We hebben momenteel heel veel jonge kikkertjes in de tuin dus groot feest voor de katten en zelfs de kleintjes doen al gezellig mee met Smockey.
Nog wat tv gekeken en zitten kletsen en toen bedje in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.