Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23jun/091

Tandarts dag

Dinsdag 23 Juni
Vandaag vroeg op, nacht was niet fijn, maar dat is logisch gezien ik naar de tandarts moet.
Eerst kwam Sjoerd en na een kop koffie lieten we hem het huisje doen en op de dieren passen en gingen wij naar de tandarts.
Gelukkig ging het wel goed, hij heeft een kies gevuld en al he tandsteen verwijderd en met een nog compleet verdoofde mond gingen we na ruim een uur weer weg.
Thuis nog even met Sjoerd koffie gedronken en gekletst en zitten bijkomen van alles.
Ik even naar het centrum gegaan winkelen, Johannes had overhemden nodig en we wilden ook graag Haring op brood eten tijdens de lunch dus even gaan halen en die lunch was heerlijk.
In de middag heb ik weer lekker aan het forum gewerkt en ook aan de nieuwe home pagina, wat tv gekeken en toen eten gekookt.
Na het eten wat tv gekeken en Sylvia kwam even langs, dat is de dochter van Marjan & Egbert en toen zij klein was paste ik op haar en nu si ze al 18 jaar, tijd vliegt, maar goed ze kwam langs omdat ik 4 kaartjes voor de Musical Dirty Dancing had gewonnen en die is zaterdag en dan kan ik niet, dus zij is er erg blij mee en gaat zaterdag lekker genieten.
Sylvia ik wens jullie heel veel plezier en geniet er maar lekker van tenslotte ben je net geslaagd en dus heb je wel een speciaal uitje verdiend.
Nu tijd om te douchen en bedje in want ik ben erg moe, tandarts vreet energie.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gelukkig dat je voorlopig weer verlost bent van de tandarts :wink:. Lief dat je de kaarten aan Sylvia geeft.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.