Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jun/091

Druk met nieuwe homepagina

Maandag 22 Juni
Vandaag weer begin van de gewone week, dus op tijd uit bed.
Met de katten gaat het echt super goed en daar ben ik erg blij mee en de foksters komen deze week gezellig op de koffie en kijken hoe het gaat met hun kleintjes.
In de ochtend gewoon wat gerommeld in huisje, dieren verzorgd en heel veel aan de telefoon gezeten.
Tegen lunch tijd is het tijd voor fysio en het fietsen ging goed bijna 1 km meer in dezelfde tijd maar voorlopig is 10 minuten wel mijn maximale tijd, het lopen ging niet ik had last van heup bah, maar goed de rest ging prima dus ik mag niet klagen.
Na fysio weer naar huis en wat op de computer gewerkt, de nieuwe home pagina vordert al goed en ik hoop hem volgende week online te kunnen zetten en dan gaan we de home pagina van Lianno ook vernieuwen.
Ik heb weer mooie prijs gewonnen 4 kaarten voorde musical Dirty Dancing weet nog niet wanneer ik mag en of ik dan wel kan, want de weekenden zitten al erg vol de komende weken. Door de week houden we het bij werk en ons zelf en de weekenden doen we bezoeken, visite en samen gezellig dingen en de komende 4 weekenden zitten dus al vol en ik kijk naar alles uit en heb er zin in.
Mijn linkervoet doet nog steeds veel pijn en is dik, dit komt door infuus ik heb namelijk de pleister te snel eraf gehaald en nu is het onderhuids na gaan bloeden en dus blauw en dik en pijnlijk, volgende keer toch maar langer dichtdrukken.
Ik ben erg gespannen want morgen begin ik met de tandarts en dat is voor mij echt niet leuk, stress, angst bah lijk wel klein kind maar goed we gaan het toch doen en ooit zal het makkelijker zijn, maar ooit is nog ver weg als je het me nu vraagt.
Ik heb wat tv zitten kijken en gewoon zitten genieen van de dieren en na het eten sloeg de vermoeidheid toe en ik ben dan ook vroeg mijn bed in gegaan.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, ik lees nu pas dat je naar de tandarts moest en op hyves zag ik dat het goed is gegaan. Balen van de pijn in je heup en voet. Rustig aan, ik spreek je snel!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.