Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jun/091

Op naar het weekend

Vrijdag 19 Juni
Vanmorgen stonden we op tijd op, vannacht was ik een paar keer wakker en de kleintjes lagen op ons voeteneind en Smockey in de hangmat van de krabpaal achter ons bed, dus de groep was compleet.
Sjoerd kwam en vond ze enig, hij deed zijn werk en later kwam zijn vrouw ook even met de twee kanjers kennis maken.
Ze bracht twee hele leuke kattenspeeltjes mee, daar zullen ze veel pelzier van hebben denk ik.
Bij het eten geven ging het heel vriendelijk , gewoon met zijn drietjes en je ziet ze in stappen vooruit gaan in contact en dat doet me echt goed.

Lief toch met zijn drietjes aan de Whiskas...........zonder enig commentaar gebrom of blaaswerk, gewoon gezellig eten.
Vanmiddag ook onze Homepagina even bijgewerkt met nieuwe foto's
De kleintjes slapen in de middag en spelen de rest erg leuk en Smockey kijkt en soms speelt hij zelf en daagt de kleintjes uit en ik denk dat het niet lang zal duren of ze spelen gezellig samen.
In de middag heb ikd e dieren verzorgd en wat gerommeld met de pc, weinig op het forum geweest.
Verder wat tv gekeken en genoten van de Hagedissen in de bak, dit zijn dagdieren en de meeste hier zijn nachtdieren, dus ik heb nu echt iets om naar te gaan zitten kijken, heerlijk.
Na het eten zijn we met de kleintjes naar de dierenarts gegaan voor kennismaking en controle, alles prima in orde met de heren en ze zijn meteen voorzien van chip.
Hebben druppeltjes gehad tegen teken, vlooien en dat soort ongein, druppeltjes in de nek, want tja ze komen in de tuin en je weet het nooit dus voorkomen is beter dan genezen.
Ze waren erg lief bij de dierenarts en lieten alles toe, Kuifje moet op 3 juli nog een enting hebben en die komt de arts hier thuis even geven.
Toen weer naar huis terug naar Smockey en ook die kreeg even wat druppels in de nek.
Nog wat tv gekeken en dan zo douchen en naar bed.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Geweldig om te lezen dat het elke dag beter gaat. Alles komt goed! Ik ben zelf ook veel te weinig op het forum. Dat komt wel weer. Fijn weekend!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.