Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18jun/092

Weer een infuus gehad………

Donderdag 18 Juni
Vannacht niet veel geslapen, ik lag na te denken over de kanjers en Smockey over hoe ik dit makkelijker kan maken voor ze.
De kanjers sliepen trouwens boven en Smockey op de logeerkamer, die wilde niet bij hun omdat er dan gebromt werd en ik heb het zo even laten gebeuren.
In de ochtend ging het toch wel beter tussen de drie, Smockey stond tegen ze aan bij het eten, hij heeft zijn eten aan de andere kant staan maar had al genoeg en liet eht hun opeten, geen onvertogen geluid bij ze.
Ik had infuus en in de ene voet ging prikken mis dus andere voet en daarna ging eht heel soepeltjes.
De katten waren vrij rustig en na het infuus kregen ze snoepjes en waarempel zonder brommen naast elkaar eten en smullen, opluchting bij mij.
Ik had er gisteren heele rg last van omdat je 2 kleintjes hebt die ergens nieuw zijn, niets kennen en hun familie missen en een grotere die op zjn plek is en niet begrijpt waarom twee vreemde kleine beesten hem zo behandelen.
Na infuus lunch gegeten en toen even naar de AH voor wat boodschappen.
Vervolgens ben ik lekker een film gaan kijken via UPC ondemand, Taken en dat was een zeer spannende film.
Toen de kleintjes lagen te slapen hebben wij Smockey er heel voorzichtig bij gezet en gelukkgi sliepen ze eerst door en zo kon Smockey even ruiken en zien dat er niets was, toen ze wakker werden vnden ze het ook wel okay.
Smockey bleef liggen en waste zich even en ging weer buiten spelen in de tuin en de kleine mannen sliepen weer fijn door.
Uiteraard heb ik dit mooie plaatje wel op de foto gezet.


Lief hé?
Na de film ben ik eten gaan koken en lekker verse peultjes gegeten, kreeg ikv an de buren die hebben ze op de volkstuin gekweekt, heerlijk.
Na het eten gezellig met Lianno gebeld en hij vertelde dat het bijna zomervakantie was en dat hij overgaat naar groep 5, knap werk kanjer!
Daarna mijn moeder blij gemaakt want de door mij gewonnen Nintendo DS is binnen en dis is voor haar dus ze kan hem ophalen , veel speelplezier moeders.
Nog even met de katten gespeelt, ze doen allen mee, maar niet te dichtbij elkaar en dat snep ik wel Smockey is veel groter dan die twee samen dus dat schrikt uiteraard af, maar het is wel leuk om de beurt en zonder brommen en blazen.
Nu nog even mijn soap kijken en dan douchen en bed in.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat het allemaal weer wat beter gaat ook voor Smockey!Het is allemaal nieuw en het moet ook aan elkaar wennen. Ik hoop dat het ergste nu achter de rug is. Fijn dat het infuus goed is gegaan.

    Liefs Monique

  2. Wat lief dat je de Nintendo aan je moeder gaf. Ik wens haar er veel plezier mee! Fijn dat het infuus gelukt is.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.