Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jun/093

Blazen, Brommen en slapen

Woensdag 17 Juni
Vannacht slecht geslapen en dat komt omdat de start met de kanjers en Smockey toch wel anders verliep dan ik had verwacht.
Dat ze moeten wennen is logisch maar ik had echt niet gerekend op blazende en grommende kittens, maar goed ze zijn bang en vreemd huis dus zal tijd kosten.
Kuifje loopt veel te mauwen op zoek naar en als Smockey komt blazen grommen en bolle rug, voor Smockey zielig want die mauwt lief tegen ze en maakt geluidjes zo van vriendjes zijn en steeds dezelfde reactie.
Smockey wilde graag naar buiten en die mocht de kleintjes alleen binnen en Gizmo speelde heel leuk met een muisje terwijl Kuifje op onderzoek uit ging.
Zodra Smockey binnenkomt is het over en begint het weer en dat gaat heel de tijd wel zo’n beetje door.
Vanmiddag was het rustig toen sliepen ze allemaal en we hopen dat het nu langzaam toch steeds wat beter zal gaan en ze uiteindelijk echt vriendjes zullen worden.

Hier zie je de heren uit gevloerd liggen.
Ik hoop echt dat het snel wat gezelliger wordt voor alledrie want dit had ik me iets anders voorgesteld en ik moet ook zeggen ik heb verder weinig andere dingen gedaan dan met de katten bezig geweest en uiteraard de andere dieren verzorgd.
Net eten besteld en daarna ga ik douchen en ik ga heel vroeg mijn bed in en kijk vol positieve gedachte naar morgen en hoop dat ze langzaam toch wat liever voor elkaar worden.
Voor ons zijn ze heel lief, knuffelbaar en lekker op schoot of tegen je aan liggen dus het zijn en blijven kanjers.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Hopelijk komt er snel verandering in deze situatie. Sterkte ermee en ook sterkte met het infuus morgen!

  2. Komt vast goed Moontje, geef ze tijd om aan een vreemde grote kat te wennen. Binnen 1 maand zijn het 3 vriendjes vast!!

    Sterkte ermee, ook met je infuus morgen!!

  3. T is idd wennen in het begin, worden wel vriendjes met elkaar!!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.