Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jun/095

Gizmo & Kuifje zijn vandaag gekomen!

Dinsdag 16 Juni
Vanmorgen was chaotisch, telefoontjes van rechtbijstandverzekering die inderdaad een zaak maken van CAK, WMO Kantoor end e Gemeente Lelystad en dus opluchting hierover.
Sjoerd was en die deed het huisje en we kletsen een beetje, minder dan normaal omdat ik steeds telefoon kreeg en dan gaat hij uiteraard gewoon door.
Verder gezellig met Monique gebeld en daarna was de ochtent ook bijna om.
Lekker geluncht en wat soap gekeken, mijn broertje gebeld en die was al onderweg dus dat ging goed.
Toen broertje er was de andere man Luipaardgekko gepakt en weggebracht, meteen voedseldieren gekocht en toen op naar Dronten.
We gingen naar de fokker van Kuifje & Gizmo omdat die een mooi aquarium over hadden en die gaat naar mijn moeder en broertje reed, die schenkt dit aquarium aan mijn moeder.
Eenmaal daar mocht ik de kanjers meteen meenemen om Johannes te verassen end at liet ik me geen twee keer zeggen. We dronken gezellig koffie en ik ga haar een leuk bloemstukje, omdat ze net hun lieve hond hadden moeten laten inslapen.
Toen begon broertje de auto in te laden met aquarium spullen samen met Theo en Carina en ik pakte de Kuifje & Gizmo.
Op naar hun nieuwe huisje, Kuifje was aan het mauwen terwijl Gizmo een dutje deed, bij ons voor de deur belde ik Johannes die was net thuis uit werk en lokte hem naar buiten met smoesje dat ik mijn enkel had verdraait en of hij me naar binnen wilde helpen en hij begon meteen te lachen toen hij onze kanjers zag.........was leuk!
Smockey was erg nieuwsgierig maar Kuifje & Gizmo zijn nog wat bang voor hem en blazen en brommen tegen Smockey maar dat gaat wel over, Smockey mauwt heel zachtjes en lief tegen ze zo van ik doe niets ik ben lief......erg aandoenlijk.
Momenteel slapend Kuifje en Gizmo in de krabpaal en Smockey ligt eronder.

Ze moeten even aan het huisje en elkaar wennen, maar dat komt vanzelf goed hoor.
Ik ben erg blij dat ze er al zijn en hoop dat ze snel goede en dikke maatjes worden met elkaar.
Straks komt mijn broertje en moeder nog even koffie drinken en daarna gaan we genieten van de kittens, Smockey en alle andere dieren.

Reacties (5) Trackbacks (0)
 1. Wat lief!!
  Wat een leuke verassing voor Johannes zeg 😀
  Geniet maar lekker van jullie nieuwe kittens, ze zien er heel mooi uit zo in die krabpaalmandjes.
  Veel plezier!!!

 2. Wat een leuke verassing zeg dat jullie de kanjers van jullie al mochten meenemen naar huis. Hopelijk is het de eerste nacht goed gegaan en worden ze samen de beste maatjes!

  Liefs Monique

 3. Wat een droppies zeg zo liggend in hun mandjes aan de paal, ik hoop- dat ze snel gewend zijn

 4. wat eenleuke verrassing veel geluk met elkaar!!!!!

 5. Geweldig dat ze er al zijn! Ik had Jo zijn gezicht wel willen zien toen hij naar de auto kwam. Wat zijn ze leuk! Ik wens jullie heel veel geluk met deze kanjers!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.