Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14jun/091

En de dierentuin blijft maar groeien

Zondag 14 Juni
Vandaag hebben we eerst lekker uitgeslapen, het was vannacht toch weer later dan we hadden gepland.
Rustig de dag begonnen en meteen de dieren gedaan end at was maar goed ook, want de lamp van het aquarium is stuk gegaan, dus besloten we naar koopzondag van Ranzijn te gaan in Almere.
Nou dat is altijd erg leuk, maar de lampen hebben we maar laten liggen, die waren 3 keer zo duur als op internet dus dan maar tot dinsdag even minder licht voor de vissen.
Wel zagen we leuke andere reptielen, tja we kenden ze al een tijdje en hadden al vaker zoiets van leuk en we hadden nog een lege bak die voor de baby's, maar die krijgen we niet en alle smoesjes nu gemeld te hebben, ja we hebben weer nieuwe dieren meegenomen.
Vita en Skip de Baardagamen zijn broer en zus en daarmee wilden we toch niet te veel na kweek veroorzaken en dus hebben besloten de baby bak anders te gaan gebruiken ipv hem gewoon leeg te alten staan in de huiskamer.
Eigenlijk zijn we gek geworden geloof ik in dit weekend alleen al 14 nieuwe reptielen in 3 soorten.
Nu hebben we 5 Langstaarthagedissen en 5 Franjeteenhagedissen gekocht:
Dit is de Langstaarthagedis

Dit is de Franjeteenhageids.

Het zijn snelle kleine diertjes met allebij een erg lange staart, op onze homepagina meer informatie over al onze dieren inclusief leuke foto’s.
Thuis gekomen de bak in orde gemaakt en de diertjes rennen nu vrolijk met elkaar rond.
Johannes heeft in de tuin het gaas op de schutting afgemaakt, nu si de tuin beveiligd zodat de katten echt niet uit kunnen via de schutting.

Nu is de dag al bijna om, we gaan zo eten en dan nog wat tv kijken en genieten van de dieren en dan zal de tijd om naar bed te gaan snel volgen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Die ene heeft echt een lange staart :wink:.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.