Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jun/091

Guus live door mijn mobiel, bedankt San!

Zaterdag 13 Juni
Vandaag beetje uitgeslapen en dat was wel erg lekker, rustig de dag begonnen.
Dieren doen, beetje in huis gerommeld en toen naar de winkel om fruit vliegjes te halen voor onze nieuwe vriendjes.
Meteen wat nep planten meegenomen voor de Waaierteengekko bak, alles wat we met echte planten doen gaat toch weer steeds dood en dus om het vrolijk te houden met schuilplaatsen voor ze nu dus toch nep planten.
Het voeren van de Dwerggekko was leuk fruit vliegjes en mini krekels erin en daar kwamen ze tevoorschijn en eten maar....ik heb er een filmpje van gemaakt en dat zie je bij de vorige post.
Vervolgens zijn we gaas gaan halen om in de tuin de schutting af te schermen zodat de katten er niet overheen klimmen.
We hebben heerlijke verse gebakken kibbeling gehaald en dat als lunch gegeten en voor diner hebben we hollandse nieuwe haring met uitjes, jummie.
Johannes is toen in de tuin gaan werken, we willen het graag af hebben voor de kleintjes komen ergens einde van de komende week.
Verder wat in de tuin gezeten, voor de buis en achter de pc.
In de avond ging mijn mobiel en in eerste instantie hoorde ik van alles en toen viel al meteen het kwartje, omdat ik zag dat het San was die belde en ik wist waar San was......werd het een lusiter gesprek.
San belde vanuit het Phillips Stadion, precies daar waar Guus Meeuwis zijn concert gaf en liet mij meegenieten voer de telefoon van een van Guus zijn mooiste nummers....Jouw Hand.
San smsde vlak erna dat ze nog een keer zou bellen maar niets kon zeggen want verstaan zat er niet in en dat is logisch, even later belde ze nog een keer en liet mij meegenieten van het nummer het is een nacht.
San je bent een schat! Ik vond het super om zo mee te luisteren en heb er van genoten.
Ik was van plan online het concert te kijken live stream, je moest er 10 euro voor betalen maar die liep vast, geen probleem later nog eens proberen maar nu moest ik weer betalen en dit keer 3,99 euro, maar goed dat kon niet eens want er kwam geen i-deal scherm en ik baalde dus als een stekker en San maakte met dit telefoontje dat weer goed.
Niettemin heb ik wel een boos mailtje gestuurd naar Guus (of wie de mail daar doet) ik baal al dat ik nooit live meer kan, want al die stations hebben zoveel mensen en ik krijg het dan letterlijk heel benauwd en dan is een concert echt niet leuk meer, hiervoor kon ik altijd en overal en was ik er ook bijna altijd theaters, kroegen, Margriet Winterfairs nooit miste ik Guus live als het even lukte en nu bijna heel Nederland ontdekt wat ik al bij zijn eerste cd had ontdekt is een live optreden onmogelijk.
Uitverkocht in no-time, stations met heel veel mensen en dus houd ik het maar bij een van de 8 albums draaien of de dvd’s.
Ik ben toen wel bij zijn eerste concert geweest in Phillips te Eindhoven maar daar zal het bij blijven denk ik, nou ja ach ik gun Guus zijn succes ook wel dus ......
Nou het is inmiddels al erg laat en ik duik mijn bedje in, morgen weer een nieuwe dag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Graag gedaan! Zo was je er toch een beetje bij. Ik vind dat ook 1 van zijn mooiste nummers (de weg zong hij helaas niet). De nummers van de nieuwe cd zijn ook prachtig. En het is een nacht was zo mooi omdat het publiek alles zong en Guus stond ervan te genieten en zong dus alleen het laatste stuk mee. Balen dat je het concert niet kon zien, dus geld terug vragen!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.