Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11jun/091

Het WMO gevecht naar advocaat gestuurd

Donderdag 11 Juni
Vandaag begon met een aantal plannen die volledig anders zouden gaan dan bedoeld, maar dat hoort bij het leven.
Na ontbijt en heerlijke koffie ben ik door de regen een belangrijke brief gaan wegbrengen en meteen door naar de winkel voor de boodschappen.
Heerlijk koude regen houdt je goed bij de tijd en als je thuis bent gewoon droge kleren aan en koffie en alles komt goed.
Toen begon alles anders te lopen, ik belde de Gemeente ivm de brief van het WMO kantoor en het WMO kantoor belde dus niet terug, vandaar dat ik de gemeente maar eens belde en dat was de druppel.................
Meneer kon me eerst niet vinden in het systeem toen hij wat vond was het oude info en hij belde zelf met WMO, maar daar gaat men het uitzoeken en dus zal het wel weer even duren.
Ik was verbaasd dat men iets moet uitzoeken, want je stuurt een vordering voor een groot bedrag en hebt dan geen complete administratie in je systeem, nou ja zo werkt dat dus blijkbaar bij de instanties.
In ieder geval ben ik het nu zat, mijn PGB is afgenomen op 19 mei 2008 en het is inmiddels ruim een jaar later en dus heb ik alles op papier gezet, bewijsstukken ingescand en zo via de mail door gestuurd naar de rechtsbijstandverzekering en de Ombudsman.
Nu had ik beide eerst gebeld of ze iets met mijn situatie konden en er wordt nu een dossier aangemaakt en als het goed si zal een advocaat nu het gaan opnemen tegen de instanties en niet ik.
Nu is het afwachten of ze er ook werkelijk at mee gaan doen maar dat hoor ik komende week.
Verder ben ik gewoon bezig geweest met huisje, dieren , tv soap en wat aan mijn prijsvragen, maar niet veel want het merendeel van de dag ben ik in gevecht geweest om alles op te schrijven over het WMO en eigenlijk is dat zonde van je tijd maar ja.
Ik kreeg ook nog leuke mail en morgen meer daarover ............
Na het eten gebeld met Lianno en dat was mijn leuke moment, hij was heel vrolijk en zo spraakzaam en dat was echt even genieten na alles vandaag.
Moeders even gebeld en Moeke 2 belde ook nog even en ook dat waren leuke gesprekken, vanmorgen belde Monique ook nog even en het is fijn dat als ik ze nodig heb mijn vrienden er altijd zijn!
San ik heb alles gelezen  en meis we duimen mee, maar voor nu even genieten vanavond van Guus he en geneit je ook beetje voor mij, ik zal  online live meegenieten.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Balen dat het allemaal zo tegen zit. Gelukkig is Lianno je zonnestraal op een donkere dag. Leuke mail is altijd welkom. Echte vrienden zijn er altijd in voor- en tegenspoed. Enne…geniet van Guus. Ik ga morgen 😉


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.