Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10jun/091

O nee daar gaan we weer…..ronde 3 met WMO-kantoor

Woensdag 10 Juni
De wekker ging om 5 uur en Johannes stond op, ikzelf bleef in bed en stond half 8 op, toen was Johannes dus al lang onderweg naar Antwerpen.
De dag goed begonnen met een heerlijke bak koffie uit onze nieuwe mooie machine, heerlijke koffie ben er zo blij mee.
Vervolgens de dieren verzorgd, wat aan huisje gedaan en nog wat telefoontjes gepleegd en uiteraard wat prijsvragen ingevuld.
Toen naar mijn moeder met een belangrijke brief en daar even haar pc beetje opgelapt, koffie gedronken en toen nog even naar centrum en met heerlijke Hollandse Nieuwe Haring terug naar de moeders voor een smakelijk lunch.
Echter door kletsen was de tijd om en dus eerst naar fysio, alle zaken die spelen zorgen ervoor da tik niet fit ben en dus nu wel getraind heb na 1,5 week, maar niet tot het uiterste.
Ik heb de helft gefietst, buikspieren laten zitten en maar 10 minuten gelopen, nog even gekletst met Carina en toen naar de moeders om nu echt te eten, lekkere lunch hoor zelfs al was het al half 3.
Nog wat gerommeld en toen via andere centrum XENOS winkel bezocht en daar geslaagd voor mooi cappuccino kopjes en door naar huis.
Thuis gekomen nog wat veranderd aan de brief en toen kwam broertje langs, samen wat gekletst en gedronken, broertje was moe weinig slaap gehad en ging snel weg om bij te komen.
Toen kreeg ik weer een brief van de WMO, tjee ruim half jaar geleden heb ik bezwaar gemaakt en men weet weer van niets en dus jawel begint de strijd weer van vooraf aan.
Morgen maar de gemeente bellen dat ik hier doodmoe van wordt, zij stoppen mijn PGB in mei 2008 en ik zit nu nog met geld dat ik terug moet krijgen en rekeningen die komen om gek van te worden eerlijk waar!
Nou ja morgen weer een dag en dan zien we wel weer............
Vervolgens eten gemaakt en gegeten, Johannes komt pas laat dus in mijn eentje zitten eten geen probleem mee.
Na het eten kwamen de moeders langs en even koffie getest en uiteraard even met de Wii Fit dat was gezellig en toen we klaar waren was het buiten droog en zijn ze naar huis gegaan.
Johannes en ik nog op zoek geweest naar een brief die ik even tijdelijk niet kan vinden maar wel belangrijk is voor het WMO gebeuren, maar goed die vinden we wel weer en hopelijk wel snel.
Johannes is nog even op de Wii een schiet spel gaan doen en ik nog even op internet en nu is het mooi geweest.....douchen en bed ......rust, ontspanning en slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Koffie koffie lekker bakkie koffie :wink:. Hopelijk vandaag een betere dag; papieren vinden en WMO kantoor bellen. Het is om gek van te worden en het vreet energie. Sterkte!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.