Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jun/091

Koffie, Koffie, Lekker bakkie koffie

Dinsdag 9 Juni
Zo het is weer dinsdag dus op tijd op, Sjoerd kotm weer en hij heeft lekker gepoetst en samen koffie genoten en uiteraard veel gekletst.
Er kwam een monteur van de woningbouw, eindelijk kan de deur van de logeerkamer weer goed open en dicht, dat werd tijd had er al heel vaak over geklaagd en nu eindelijk boos geworden ik heb tenslotte huurhuis en jawel nu is het hersteld. Ik moest nog wat belangrijke telefoontjes doen zoals NUON waar weer een fout in het contract zat, OHRA omdat ik een verkeerde brief kreeg en de instantie waar ik het gisteren al over had en dat laatste was verhelderend, maar het werd er niet mooier van tot nu toe.....tijd zal het leren.
Ik heb bij de lunch een heerlijke verse shake gemaakt van aardbeien (vers van de buren hun volkstuin) kiwi en appel, dat was echt lekker.
In de middag op internet gezeten mails lezen, forum bijwerken en hier en daar wat acties ingevuld.
Heb ook wat tv gekeken en de tijd ging voorbij en maar wachten op de pakketpost en jawel net na het eten kwam die met heel veel post..........waaronder een leuke prijs een zwarte Just B Tas, voedsel dieren voor de dieren en jawel ons nieuwe koffiezetapparaat.
Meteen aangesloten en testen maar..............kopje gewoon, sterk, extra sterk en cappuccino en ging heel snel en smaakt heerlijk.
Dat worden vele lekkere bakkies vanaf nu, daarna de boel opgeruimd in de keuken en nog even een log schrijven en dan ga ik douchen en mijn bed in.
morgen moet Johannes naar België en de wekker gaat om 5 uur dus dat is erg vroeg voor ons.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Geniet van jullie koffiezetapparaat! Gefeliciteerd met je leuke prijs. Ik spreek je nog wel deze week. Dikke kus


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.